Homeatc-portalΔεν χωράει άλλη απώλεια

Δεν χωράει άλλη απώλεια

H ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τη Δόξα στην Περιστερώνα και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική, αλλά η ήττα στην πρεμιέρα και η ισοπαλία την περασμένη Δευτέρα δεν αφήνουν άλλα περιθώρια για νέες απώλειες. Η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη για να επιστρέψει η ηρεμία και το καλό κλίμα στην ομάδα, αφού είναι γνωστά όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

Χθες ο προπονητής Χοσέ Λουίς Όλτρα σε δηλώσεις του στο κανάλι της ΑΕΚ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ανέφερε: «Είπα στους ποδοσφαιριστές ότι πέρσι κερδίσαμε εκεί, αλλά υποφέραμε. Αν θέλουμε να κερδίσουμε πρέπει να αγωνιστούμε στο μέγιστο, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό πρέπει να γίνει τώρα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι και να πάρουμε σωστές αποφάσεις χωρίς λάθη στην άμυνα. Πρέπει να κερδίσουμε γιατί είναι σημαντικό για εμάς. Να συγκεντρωθούμε όχι μόνο στη νίκη, αλλά και στο να ανταγωνιστούμε».

Ερωτηθείς τις πρέπει να αλλάξει η ΑΕΚ, είπε ότι «πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, είναι διαφορετικό το παιχνίδι από τα άλλα. Σε σχέση με τον Άρη πρέπει να αλλάξουμε το πάθος μας, την επιθυμία μας, αλλά και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Ο τρόπος που αγωνιζόμαστε είναι θέμα συμπεριφοράς, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στην άμυνα δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, στο πρώτο παιχνίδι η επίθεσή μας ήταν καταστροφή, ενώ στο δεύτερο καλύτερη».

Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι Εγγλέζου, Γκιούρτσο που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Οι Χένρι και Κατελάρης είναι στην αποστολή και αποτελούν επιπλέον επιλογές για τον Ισπανό προπονητή.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης