HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωση''Βαρωσιώτικος'' συμβιβασμός με... δραματικό φινάλε !

”Βαρωσιώτικος” συμβιβασμός με… δραματικό φινάλε !

Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα, εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο ”Αντώνης Παπαδόπουλος” στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για την τρίτη αγωνιστική στροφή του πωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι ”ορεξάτες” και ως εκ τούτου ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά ήταν καλός με τις δύο αντιπάλους μάλιστα να δημιουργούν από μια φάση στο πρώτο 5λεπτο.

Στο 5ο λεπτό η Ανόρθωση κατάφερε να σκοράρει με τον Καστέλ έπειτα από ασίστ του Τσίκο, ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Με το πέρασμα του χρόνου, η Ανόρθωση πήρε τον έλεγχο του αγώνα και περιόρισε τη Νέα Σαλαμίνα σε έναν πιο αμυντικό ρόλο. Παρά την υπεροχή των γηπεδούχων, οι ”ερυθρόλευκοι” κατάφεραν στο 36ο λεπτό να δημιουργήσουν μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Ντιακιτέ την οποίο όμως ο Αρμπολέδα απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα πριν καταλήξει στο δοκάρι.

Στο 44ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα είχε και πάλι μεγάλη ευκαιρία όταν ο Χριστοδούλου εκτέλεσε απευθείας φάουλ όμως και πάλι ο Αρμπολέδα έκανε σωτήρια επέμβαση.

Παρά τις μεγάλες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν και μάλιστα σε κρίσιμο σημείο. Στο 45+1′ μετά από κόρνερ του Γκερέρο, ο Τσίκο με δυνατή κεφαλιά από κοντά ”άνοιξε” το σκορ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μόλις στην πρώτη της φάση η Ανόρθωση διπλασίασε τα τέρματά της. Μετά από κάθετη του Ουαγκέ στον Φερέιρα, αυτός βρήκε τον Γκερέρο ο οποίος με σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής νίκησε τον Μελίσσα για το 2-0.

Η ”απάντηση” της Νέας Σαλαμίνα ήταν άμεση. Στο 52′ ο Μπεχαράνο σέντραρε από αριστερά με χτύπημα φάουλ και ο Κατσιάρης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, στο 55ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα όταν ο Κορρέα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για δυνατό φάουλ πάνω στον Φελλά.

Στο 57ο λεπτό μετά από διεκδίκηση της μπάλας και σύγκρουση, τέσσερις παίκτες βρέθηκαν στο έδαφος στην περιοχή της Ανόρθωσης με τον διαιτητή να διακόπτει άμεσα το ματς και να καλεί μέσα τα ιατρικά επιτελεία. Το παιχνίδι επανεκκίνησε κανονικά στο στο 65ο λεπτό.

Στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης η Νέα Σαλαμίνα έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Ντορεγκαράι έκανε την κρεμαστή κεφαλιά, ωστόσο, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Αρμπολέδα.

Από εκεί και πέρα, η Ανόρθωση είχε δοκάρι στο 90+3′ με το πλασέ του Γουαρίς, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν η… σειρά της Νέας Σαλαμίνας για δοκάρι και πάλι με κεφαλιά του Ντορεγκαράι.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Ντορεγκαράι όμως, το κατάφερε ο Μιγκελίτο στο 90+13′ όταν μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου κατάφερε με κεφαλιά να διαμορφώσει το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ταυτότητα αγώνα:

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κορέια, Κορρέα, Ιωάννου (64′ Τιουνέ), Τεχέρα, Φερέιρα (90′ Γουαρίς), Τσίκο (64′ Αντωνίου), Γκερέρο, Καστέλ (87′ Γκασαμά).

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Ντιακιτέ, Χριστοδούλου, Μπεραχάνο 90’+1 Κουζμάνοβιτς), Κονέ (53′ Παπαγεωργίου), Κατσιάρης (78′ Κορόμα), Νάρσινγκ (53′ Μιγκελίτο), Ντουρμισάι (53′ Φερνάντες), Ντορεγκαράι.

Σκόρερ: Τσίκο 45’+2, Γκερέρο 50′ / Κατσιάρης 52′, Μιγκελίτο 90’+13

Κίτρινες: Iωάννου, Φερέιρα, Αρμπολέδα / Μπεχαράνο, Μελίσσας, Mιγκελίτο, Χριστοδούλου (προπονητής), Χριστοδούλου, Ντορεγκαράι

Αποβολές: Koρρέα 55′ / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

4ος: Τεχράνυ Ανδρέας

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης