HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΦΟΒΕΡΟΣ Άρης ''διέλυσε'' την Σλόβαν με 6-2 και πήρε ιστορική πρόκριση !

ΦΟΒΕΡΟΣ Άρης ”διέλυσε” την Σλόβαν με 6-2 και πήρε ιστορική πρόκριση !

Ο Άρης πέτυχε μεγαλειώδη νίκη επί της Σλόβαν με 6-2 και θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Λεμεσού ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κυριάρχησε ολοκληρωτικά της αντιπάλου της.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, η Σλόβαν έδειξε να μπαίνει πιο «δυνατά» στο παιχνίδι, ωστόσο, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο Άρης βελτίωσε την εικόνα του και ανέλαβε τα «ηνία» του αγώνα.

Στο 6ο, 8ο και 10ο λεπτό της αναμέτρησης, η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι κατέγραψε τρεις φάσεις με τους Μαγιαμπέλα και Στεπίνσκι, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο γκολ.

Ό,τι δεν κατάφερε όμως στις τρεις αυτές φάσεις, το κατάφερε στο 21ο λεπτό ! Μετά από σέντρα του Μοντνόρ, ο Γκομίς με σουτ από κοντά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Λεμεσού συνέχισε να είναι καταιγιστική και τρία λεπτά αργότερα, στο 24’ σκόραρε και πάλι, αυτή την φορά με τον Σζόκε. Ο Στεπίνσκι έκανε στο σουτ, με τον Σζόκε να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και με πλασέ στην κίνηση να κάνει το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ του αγώνα ο Άρης συνέχισε να έχει τον έλεγχο, ωστόσο, ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν ήταν ο ίδιος. Οι της Σλόβαν κατάφεραν, μάλιστα, να μειώσουν στο 37ο λεπτό όταν μετά από κάθετη πάσα του Κούτσκα, ο Στρέλετς κατάφερε με πλασέ να κάνει το 2-1.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» όμως δεν πτοήθηκε ! Στο 45+2’ , ο Καζού εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκομίς με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερό του γκολ και έδωσε και πάλι προβάδισμα πρόκρισης στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, ο Άρης κατάφερε από νωρίς να πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων. Ο Μαγιαμπέλα έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκομίς προ κενής εστίας, σούταρε εύστοχα για το τρίτο προσωπικό του γκολ και το  4-1!

Οι Σλοβάκοι έδειχναν να τα είχαν «χαμένα» και ο Άρης είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Στο 66ο μετά από διπλή προσπάθεια του Μπένγκτσον, ο Μαγιαμπέλα  πήρε το «ριμπάουντ»  και με δυνατό σουτ από κοντά διαμόρφωσε το 5-1!

Λίγο αργότερα, στο 71’, μετά από αντεπίθεση, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Μπράουν ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το 6-1. Η Σλόβαν κατάφερε να μειώσει σε 6-2  στο 88′ με το δυνατό σουτ εκτός περιοχής σουτ του Μπαρκεσιάν.

Ταυτότητα αγώνα:

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μποάκι (62′ Μπράουν), Μπρόρσον (79′ Ουρόσεβιτς), Γιαγκό, Καζού, Σόκε (, Στρούσκι, Μαγιαμπέλα, Μοντνόρ (46′ Μπένγκτσον), Γκομίς (79′ Μπαμπίκα), Στεπίνσκι (62′ Μουσούντα).

Σλόβαν (Βλάντιμιρ Βάις): Μπόριαν, Μπλάκμαν, Μπάιριτς, Βίμερ, Λόβατ (70′ Βόιτκο), Κούτσκα, Κανκάβα, Τόλιτς (57′ Αμπουμπακάρι), Στρέλετς (70′ Λίχι), Μαρσέλι (57′ Μπαρσεκχιάν), Ζουμπέρου (57′ Κάβριτς).

Σκόρερ: Γκομίς 21′, 45’+7, 51′, Σόκε 24′, Μαγιαμπέλα 66′, Μπράουν 72′ / Στρέλετς 37′

Κίτρινες: Σόκε / Κανκάβα, Βίμερ, Τόλιτς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αλφαμέγα».

Διαιτητής: Έρικ Λάμπρεχτ (Βέλγιο).

Α’ βοηθός: Τζο ντε Βίρντ (Βέλγιο).

Β’ βοηθός: Κέβιν Μοντένι (Βέλγιο).

Τέταρτος: Γιάσπερ Βεργκούτ (Βέλγιο).

VAR: Μπραμ Βαν Ντρις (Βέλγιο).

AVAR: Νάθαν Βερμπούμεν (Βέλγιο).


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης