HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΕΛ: Δουλειά στο αμυντικό κομμάτι

ΑΕΛ: Δουλειά στο αμυντικό κομμάτι

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Πάφο εκτός έδρας και έχει ως μοναδικό στόχο να πάρει το τρίτο σερί τρίποντο μέσα στη σεζόν. Αυτή είναι η επιδίωξη του Χρίστου Χαραλάμπους και των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Στο παιχνίδι με την ΑΕΖ φάνηκαν αρκετές αδυναμίες στον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκαν οι «γαλαζοκίτρινοι» και στις προπονήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το κομμάτι.

Αναμφίβολα από τα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος, αυτό με την Πάφο είναι το δυσκολότερο για την ΑΕΛ. Ωστόσο η ομάδα της Λεμεσού θα πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» με πολύ καλή ψυχολογία και αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι το οποίο θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να παίξουν με πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσει την ομάδα και σε αυτό το ταξίδι και θα προσπαθήσει να δώσει το επιπλέον κίνητρο στους παίκτες για να φτάσουν σε άλλη μια επιτυχία. Αυτό είναι και το ιδανικό σενάριο για τους «γαλαζοκίτρινους», οι οποίοι θέλουν να οδηγηθούν στη διακοπή έχοντας το απόλυτο των βαθμών.

Από αυτή την προσπάθεια η τεχνική ηγεσία θα έχει να αντιμετωπίσει τις ίδιες απουσίες όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΖ. Ο Ντέγοεστ που είναι τιμωρημένος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ ο Τζάλμα δεν είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να είναι απόλυτα έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης