HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΝέα Σαλαμίνα: Σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια

Νέα Σαλαμίνα: Σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια

Το σημερινό (20:00) παιχνίδι για τη Νέα Σαλαμίνα με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι αρκετά σημαντικό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα έβγαλαν αντίδραση στην προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα και σήμερα όλοι ευελπιστούν ότι η βελτιωτική πορεία θα συνεχιστεί.

Βαρωσιώτικο ντέρμπι λοιπόν, και πέραν από το θέμα γοήτρου μπαίνει στην εξίσωση και το βαθμολογικό κίνητρο. Αν καταφέρει η Νέα Σαλαμίνα και κερδίσει, τότε τα οφέλη θα είναι πάρα πολλά. Το κλίμα εντός της ομάδας είναι αρκετά καλό, με τους παίκτες να παρουσιάζονται πιο ευδιάθετοι και πιο σίγουροι για τον εαυτό τους. Η ισοπαλία με τον Απόλλωνα σε συνδυασμό με τη γενική αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχουν τονώσει την ψυχολογία.

Φυσικά από μόνο του αυτό δεν είναι αρκετό για να επιτευχθεί η πρώτη φετινή νίκη. Όσοι κληθούν ν’ αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών δούλεψε αρκετά σε ό,τι αφορά την τακτική που θ’ ακολουθήσει σήμερα η ομάδα και την ίδια ώρα προσπάθησε να διορθώσει τα κενά και τις παραλείψεις που εντοπίστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο βαθμός δυσκολίας της σημερινής αναμέτρησης είναι αρκετά ψηλός. Το γνωρίζουν όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει πίστη και αισιοδοξία στην ομάδα.

Ο Κύπριος τεχνικός δεδομένα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τσελέα αλλά και τον τιμωρημένου Λέουκο. Οι Οφόρι και Καρλίτος ακολούθησαν μέρος της τελευταίας χθεσινής προπόνησης και επαφίεται καθαρά στον Χριστόδουλο Χριστοδούλου αν θα τους έχει μαζί του στον σημερινό αγώνα και η απόφαση θα ληφθεί την τελευταία στιγμή.

Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα δεν αποκλείεται να γίνουν ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Πάντως ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου στις προπονήσεις δεν άνοιξε πλήρως τα χαρτιά του για το ποιους παίκτες προσανατολίζεται να έχει στο αρχικό σχήμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης