HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΕν αναμονή της απόφασης για μεταγραφή στη Νέα Σαλαμίνα

Εν αναμονή της απόφασης για μεταγραφή στη Νέα Σαλαμίνα

Από χθες έγινε γνωστό ότι η Νέα Σαλαμίνα θα προχωρήσει σε ακόμα μια προσθήκη στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα πάρει έναν ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Κίκο, με προϋπηρεσία σε Ολυμπιακό, Ομόνοια και Ανόρθωση, είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν διαψεύδουν την πιο πάνω είδηση, ωστόσο τονίζουν ότι ο Πορτογάλος δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη λίστα. Υπάρχουν και άλλα ονόματα παικτών που αξιολογούνται και το βασικό θέμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει, για να γίνει η επιπλέον προσθήκη, είναι το οικονομικό. Η Νέα Σαλαμίνα θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο πλάνο στο ξεκίνημα της περιόδου. Ωστόσο ο τραυματισμός του Οφόρι έδειξε ότι υπάρχει σημαντικό κενό σε αυτή τη θέση και λήφθηκε η απόφαση να καλυφθεί το κενό.

Είναι η μοναδική θέση (το αριστερό άκρο) που η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει δύο επιλογές και με την προσθήκη ακόμα ενός ποδοσφαιριστή αναμένεται να είναι πλήρες το ρόστερ και να έχει ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου περισσότερες επιλογές.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, αυτή ολοκληρώνεται σήμερα. Θυμίζουμε ότι αύριο στις 20:00 θα γίνει το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν το βαθμολογικό κέρδος. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Σελέα, ο τιμωρημένος Λέουκο, ενώ ο Οφόρι αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης