HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΜετρούν αντίστροφα στο ΑΠΟΕΛ

Μετρούν αντίστροφα στο ΑΠΟΕΛ

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τα καλά στο ΑΠΟΕΛ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης με τη Γάνδη για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πιστεύουν ότι μπορούν να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρουν αυτοί την πρόκριση στους ομίλους. Δύσκολο εγχείρημα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αρκετή ανυπομονησία για τη μεθαυριανή αναμέτρηση. Όλοι περιμένουν να ξεκινήσει ο αγώνας για να πετύχουν το στόχο της πρόκρισης.

Το ΑΠΟΕΛ έχει ραντεβού με την ευρωπαϊκή του ιστορία. Μετά από τέσσερα χρόνια, θέλει να βρεθεί εκ νέου σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν είναι μόνο θέμα γοήτρου ή να καταγραφεί άλλη μία χρυσή σελίδα, είναι και θέμα που αφορά άμεσα τα οικονομικά. Θα είναι τεράστια οικονομική ένεση για την εταιρεία η παρουσία της ομάδας στους ομίλους. Θα μπει ζεστό χρήμα στο ταμείο σε μία περίοδο όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη. 

Η προετοιμασία συνεχίζεται, με τον Σα Πίντο να εφαρμόζει το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα το βράδυ της Πέμπτης στο κατάμεστο ΓΣΠ. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τον Σαρφό στη διάθεσή του, ο οποίος δεδομένα θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Τώρα σε ό,τι αφορά τον Κρέσπο η σημερινή προπόνηση θα είναι καθοριστική κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Θα είναι επίσης πολύ σημαντικό να είναι έτοιμος να βοηθήσει ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός που είναι ηγέτης στην άμυνα. Από κει και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για να βοηθήσουν. Αναμένεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα που έγινε στο Βέλγιο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης