HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΠοντάρει στην ποιότητα του ρόστερ ο Αντόνε

Ποντάρει στην ποιότητα του ρόστερ ο Αντόνε

Ο Απόλλωνας «κόλλησε» στις ισοπαλίες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, απόρροια των μέτριων εμφανίσεων που πραγματοποίησε στα παιχνίδια με τον Οθέλλο Αθηένου και τη Νέα Σαλαμίνα.

Δικαιολογημένος, λοιπόν, ο προβληματισμός κυρίως των οπαδών της ομάδας, όμως ο Μπογκντάν Αντόνε παρουσιάζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια και ποντάρει στην ποιότητα του ρόστερ.

Το ζητούμενο για τους «γαλάζιους» είναι να μπουν άμεσα σε τροχιά επιτυχιών ούτως ώστε να έχουν σύμμαχο τον χρόνο μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Και αυτό λόγω του ότι είναι εμφανές πως οι πάμπολλες προσθαφαιρέσεις που έγιναν στην ομάδα επηρεάζουν και θέλει τον χρόνο της για να «ρολάρει».

Η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με την Καρμιώτισσα στο Στάδιο «ΆλφαΜέγα» είναι σημαντική για τη λεμεσιανή ομάδα, που θέλει το πρώτο της τρίποντο, προκειμένου να μην χάσει άλλο έδαφος και να αναγκαστεί στη συνέχεια να τρέχει για να το καλύψει. Με νίκη θα εδραιωθεί η ηρεμία στις τάξεις του Απόλλωνα και λαμβάνοντας υπόψιν ότι έπεται διακοπή του πρωταθλήματος γίνεται αντιληπτό πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει την ευχέρεια να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης