HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Έτοιμος να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες

Άρης: Έτοιμος να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες

Το ξεκίνημα του Άρη τη φετινή σεζόν για να υπερασπιστεί τον τίτλο του ήταν θετικότατο. Η πρεμιέρα είχε ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ και η νίκη με 2-0 τόνωσε την ψυχολογία της ομάδας. Σήμερα η «ελαφρά ταξιαρχία» υποδεχόμενη τη Δόξα πρέπει να αξιοποιήσει εκ νέου την έδρα της και να ζευγαρώσει τις νίκες της. Είναι το απόλυτο φαβορί και θα είναι τεράστια έκπληξη αν στο τέλος της ημέρας δεν καταφέρει να πάρει το τρίποντο.

Όπως είπε και ο προπονητής της ομάδας του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, τυχόν ισοπαλία θα είναι σαν ήττα. Αυτό από μόνο του πιστοποιεί την ανάγκη για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Άρης μπορεί να ηττήθηκε την περασμένη Πέμπτη από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, μπορεί να υπάρχει το στοιχείο της κούρασης λόγω και του ταξιδιού στη Σλοβακία, αλλά σήμερα οφείλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Άλλωστε θα πρέπει να συνηθίσει η λεμεσιανή ομάδα στην προσαρμογή των δεδομένων από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο κυπριακό πρωτάθλημα. Στην πρώτη τέτοια περίπτωση δεν φάνηκε να επηρεάζεται, καθώς κέρδισε την ΑΕΚ στην πρεμιέρα. Άπαντες ευελπιστούν ότι αυτό θα συνεχιστεί και σήμερα.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν είχε ουσιαστικά καθόλου χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα, αφού επέστρεψε από τη Σλοβακία την περασμένη Παρασκευή, ενώ το Σάββατο δόθηκε ρεπό. Είναι δεδομένο ότι ο προπονητής του Άρη θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, αφού υπάρχουν από τη μία απουσίες, ενώ από την άλλη κάποιοι παίκτες θα πρέπει να προφυλαχθούν, αφού είναι απαραίτητοι για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σλόβαν την Πέμπτη.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης