HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τεράστια αισιοδοξία

ΑΠΟΕΛ: Τεράστια αισιοδοξία

Η ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στη Γάνδη είναι το μοναδικό πράγμα που απασχολεί άπαντες στο ΑΠΟΕΛ. Η ήττα με 2-0 στο Βέλγιο μπορεί να έχει μειώσει τις ελπίδες για πρόκριση σε όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων» υπάρχει τεράστια αισιοδοξία ότι μπορεί να ανατραπεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Φυσικά από μόνη της η αισιοδοξία δεν είναι αρκετή και το γνωρίζουν πολύ καλά στην ομάδα της πρωτεύουσας. Θα χρειαστεί να υπάρξει τρομερή αποτελεσματικότητα από πλευράς «γαλαζοκιτρίνων». Με άλλα λόγια, οι ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν να μετουσιωθούν σε τέρμα. Πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι αυτό, θα φανεί στο γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης. Την ίδια ώρα όμως θα πρέπει να λειτουργήσει και άψογα η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στο Βέλγιο πάντως παρουσιαστήκαν κάποια κενά, αλλά θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα δύο τέρματα είχαν και δόση τύχης για να επιτευχθούν.

Το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κάνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για να μπορέσει να επιστρέψει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από τέσσερα χρόνια. Αυτό από μόνο του φέρνει και αρκετή πίεση προς όλους. Ο κόσμος, που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, θα πρέπει να κάνει καμίνι το ΓΣΠ και να αποτελέσει τον επιπλέον παίκτη.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά και αύριο θα διαφανεί κατά πάσα πιθανότητα αν ο Κρέσπο θα μπορέσει να είναι έτοιμος. Ο Σαρφό δεδομένα θα βρίσκεται στην ενδεκάδα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης