HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλωνας: Δεν χωράει.... άλλο

Απόλλωνας: Δεν χωράει…. άλλο

Μετά το στραβοπάτημα στην πρεμιέρα κόντρα στον Οθέλλο, ο Απόλλωνας γνωρίζει ότι στο σημερινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» δεν έχει άλλη επιλογή πέραν απ’ το να φύγει από το «διπλό» από τη Λάρνακα.

Η ομάδα του Μπογκντάν Αντόνε χρειάζεται όσο τίποτα άλλο τους τρεις βαθμούς απέναντι στους «ερυθρόλευκους» για να επέλθει η ηρεμία και φυσικά να ανυψωθεί το ηθικό των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Είναι αλήθεια ότι στον αγώνα με τον Οθέλλο κάποια πράγματα δεν δούλεψαν σωστά στη λεμεσιανή ομάδα και ο Ρουμάνος προπονητής προσπάθησε στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών να διορθώσει αρκετά από αυτά, ώστε σήμερα να είναι εμφανής η αγωνιστική βελτίωση.

Υπήρξαν αδυναμίες τόσο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας όσο και στην ανάπτυξη. Το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν λιγοστές ουσιαστικές φάσεις είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, αλλά και το ότι δεν υπάρχει το εύκολο τέρμα. Να μην ξεχνάμε την απουσία του Ιωάννη Πίττα που πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ.

Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι Ντόνιο και Ποντικός, ενώ στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο Σπόλιαριτς και ο νεοαποκτηθέντας Κοστάκε, που δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα. Ο Μπογκντάν Αντόνε αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης