HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν άντεξε στην πίεση και έχασε με 2-0 από τη Γάνδη

ΑΠΟΕΛ: Δεν άντεξε στην πίεση και έχασε με 2-0 από τη Γάνδη

Το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 2-0 από την Γάνδη στην “Γκελάμκο Αρένα” και θα κληθεί την ερχόμενη Πέμπτη να κάνει την μεγάλη ανατροπή στο ΓΣΠ για να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Φοφανά στο 77′ και Χονγκ στο 90+3′ έβαλαν τα γκολ για την ομάδα του Βελγίου, η οποία ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το ΑΠΟΕΛ είχε εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά, ενώ βρήκε κάποιες καλές ευκαιρίες με Κβιλιτάια και Φετφατζίδη για να ανοίξει το σκορ.

Η Γάνδη δεν έκανε πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπέλετς, αλλά βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα προς το τέλος του αγώνα και πήρε τη νίκη με αυτό το σημαντικό προβάδισμα. Το ΑΠΟΕΛ θα κάνει την προσπάθεια στο παιχνίδι του ΓΣΠ, ώστε να ανατρέψει τα δεδομένα και να περάσει στην επόμενη φάση.

Γάνδη: Ρουφ, Καντούς, Γουοτανάμπε, Τορουναρίγκα (80′ Γκάντελμαν), Μπράουν (65′ Φοφανά), Σαμουάζ, Κουμς, Ντε Σαρτ, Χονγκ, Όρμπαν (87′ Τισουνταλί), Κάιπερς (65′ Χούσλαγκερ).

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Τσεπάκ, Φετφατζίδης (60′ Εντονγκαλά), Κοσταντίνοφ, Βιγιαφάνiες, Μαρκίνιος (87′ Εφραίμ), Ντάλσιο, Κβιλιτάια (71′ Τομανέ).

Κίτρινες: Καντούς, Όρμπαν / Τσεπάκ, Κβιλιτάια


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης