HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΤο εφαλτήριο της ΑΕΚ για νικηφόρο σερί

Το εφαλτήριο της ΑΕΚ για νικηφόρο σερί

Στην ΑΕΚ γύρισαν σελίδα και είναι αποφασισμένοι για νέο ξεκίνημα στην αναμέτρηση της Δευτέρας με αντίπαλο τον Εθνικό στην «Αρένα». Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη και η ήττα στην πρεμιέρα από τον Άρη προκάλεσαν μουρμούρα στις τάξεις της ομάδας, με αποδέκτες τον Χοσέ Λουίς Όλτρα και τους ποδοσφαιριστές.

Ως εκ τούτου η επικείμενη αναμέτρηση είναι μίας επιλογής στην προσπάθεια αντιστροφής του κλίματος. Πρόσθετα οι «κιτρινοπράσινοι» βλέπουν το παιχνίδι και ως εφαλτήριο για να μπουν σε τροχιά επιτυχιών ούτως ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις τους στόχους που έθεσαν.

Ο Ισπανός τεχνικός κατέγραψε τις αδυναμίες και τα λάθη που έγιναν στην πρεμιέρα και δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του για να τις περιορίσει στο ελάχιστο. Παράλληλα, παρακολούθησε την ομάδα της Άχνας και καταστρώνει το πλάνο για να την αντιμετωπίσει σωστά και να «χτυπήσει» στα αδύνατα της σημεία.

Η κακή αμυντική λειτουργία και η αδυναμία αξιοποίησης των ευκαιριών είναι οι τομείς στους οποίους επικεντρώνεται η τεχνική ηγεσία και ευελπιστεί πως η ομάδα θα δείξει την απαιτούμενη βελτίωση ούτως ώστε να χτυπήσει το τρίποντο.

Στα θετικά για τον κ. Όλτρα καταγράφεται και το γεγονός ότι θα έχει αυξημένες επιλογές, καθώς τέθηκαν στη διάθεσή του ο Φαράζ και ο Σάντος, ο οποίος εγγράφηκε στην ΚΟΠ.

Αυτό σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση στο παιχνίδι που προηγήθηκε είναι στοιχεία που συνηγορούν για αλλαγές στην ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η ομάδα της Λάρνακας το βράδυ της Δευτέρας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης