HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΤα δεδομένα στην Ανόρθωση για τις επόμενες μεταγραφές

Τα δεδομένα στην Ανόρθωση για τις επόμενες μεταγραφές

Το ενδεχόμενο ενίσχυσης εξετάζουν οι άνθρωποι της Ανόρθωσης, ώστε το ρόστερ της ομάδας να αποκτήσει βάθος για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, έχει τις δυνατότητες να πετύχει τους υψηλούς της στόχους και θέλει να κυνηγήσει τη διάκριση, κάνοντας σωστές κινήσεις.

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ 15 ποδοσφαιριστές ξένοι και κοινοτικοί που είναι στον κατάλογο Α. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι Κίκο, Σάμπο, με τους οποίους συνεχίζεται η προσπάθεια να αποχωρήσουν από το ρόστερ. Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι αποχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος επίσης δεν υπολογιζόταν.

Θυμίζουμε ότι μια ομάδα μπορεί να έχει στο ρόστερ της 17 ξένους/κοινοτικούς ποδοσφαιριστές στον κατάλογο Α. Η απόφαση που έχει ληφθεί από τη διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου, είναι πως θα γίνουν ακόμα δύο μεταγραφές. Ακόμα και αν αποχωρήσουν από το ρόστερ οι Κίκο και Σάμπο, θεωρείται απίθανό να γίνουν τέσσερις προσθήκες για να καλυφθούν οι 17 θέσεις.

Η μία θέση στην οποία δεδομένα θα προχωρήσει σε ενίσχυση η ομάδα, είναι αυτή στο κέντρο της άμυνας. Αυτή ήταν μια απόφαση που λήφθηκε ανεξάρτητα από τον τραυματισμό του Κάργα. Έτσι κι αλλιώς ο Ελλαδίτης δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και κάνει προσπάθεια για να επιστρέψει στις προπονήσεις. Αυτό που ήθελαν και… θέλουν οι άνθρωποι της Ανόρθωσης, είναι να υπάρχουν τέσσερις κεντρικοί αμυντικοί στο ρόστερ. Και γι’ αυτό το λόγο γίνεται αναζήτηση σε αυτή τη θέση.

Χρίστος Αποστολίδης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης