HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑΕΚ: Συγκεντρωμένη και με δύο επιπλέον «βέλη» στη φαρέτρα του Όλτρα

ΑΕΚ: Συγκεντρωμένη και με δύο επιπλέον «βέλη» στη φαρέτρα του Όλτρα

Απόλυτα επικεντρωμένη στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας είναι η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας θα φιλοξενήσει τους Αχνιώτες στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» στις 20:00, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ζητούμενο για το συγκρότημα του Χοσέ Λουίς Όλτρα είναι η πρώτη φετινή νίκη μετά και την ήττα στην πρεμιέρα από τον Άρη.

Το γεγονός ότι ο Εθνικός Άχνας έχασε στην πρεμιέρα από την Ανόρθωση με 3-1 τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο για την ΑΕΚ. Η ομάδα της Άχνας θα πάει στη Λάρνακα με απαιτήσεις και για αυτό οι «κιτρινοπράσινοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν ιδιαίτερα προσεκτικοί και κυρίως χωρίς καμιά υποτίμηση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Όλτρα θα έχει ακόμη δύο «βέλη» στη φαρέτρα του ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής μπορεί να υπολογίζει στον Σάντος. Όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΚΟΠ, η ομάδα της Λάρνακας ενέγραψε στο δυναμικό της από χθες τον 22χρονο Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να κάνει και το επίσημο ντεμπούτο στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας είτε ως βασικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο.

Από κει και πέρα, ξανά διαθέσιμος είναι και ο Φαράζ, ενώ όσον αφορά τον Κατελάρη ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις και πολύ πιθανό να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Τέλος, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ο Νικόλας Εγγλέζου υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 4-5 μήνες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης