HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΠερνά στην... άκρη το πρωτάθλημα

Περνά στην… άκρη το πρωτάθλημα

Το ΑΠΟΕΛ είχε ένα και μοναδικό στόχο στο “Αμμόχωστος” απέναντι στην ΑΕΖ. Να πάρει τη νίκη και να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Σα Πίντο είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αγώνα, απέναντι σε μια… άγνωστη ομάδα.

Η ΑΕΖ δεν έπαιξε κάποιο επίσημο παιχνίδι και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για τον προπονητή των “γαλαζοκιτρίνων” να έχει ένα (έστω και μικρό) δείγμα για τον αντίπαλο. Σε αντίθεση με το ΑΠΟΕΛ, ο τεχνικός της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά, ήξερε αρκετά πράγματα για την ομάδα της Λευκωσίας και προσάρμοσε το πλάνο του ανάλογα.

Ο Μαρκίνιος ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, οδήγησε το ΑΠΟΕΛ στη νίκη και αυτό είναι που μετρά. Τα όποια λάθη έγιναν, θα αναλυθούν και η ομάδα θα επιδιώξει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στη συνέχεια.

Αυτή τη στιγμή, το πρωτάθλημα μπαίνει στην άκρη και το ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη πρόκληση μέσα στη σεζόν. Απέναντι στη Γάνδη, οι “γαλαζοκίτρίνοι” θα κυνηγήσουν την πρόκριση και την είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο Βέλγιο και η δουλειά ξεκινά άμεσα, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης