HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΤο πάθημα θα πρέπει να γίνει μάθημα για τον Απόλλωνα

Το πάθημα θα πρέπει να γίνει μάθημα για τον Απόλλωνα

Φανερή είναι η απογοήτευση στον Απόλλωνα μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Οθέλλο Αθηένου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι «γαλανόλευκοι» φέτος έχουν θέσει υψηλούς στόχους και είναι ξεκάθαρο ότι τέτοια παιχνίδια απέναντι σε πιο μικρούς αντίπαλους και ειδικά μέσα στην έδρα τους θα πρέπει να παίρνουν τις νίκες.

Βέβαια ένα κακό αποτέλεσμα δεν καθορίζει τη σεζόν, όμως από την άλλη θα πρέπει να αποτελέσει ένα μάθημα για τον Απόλλωνα, έτσι ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια.

Ο προπονητής της ομάδας της Λεμεσού, Μπογκντάν Αντόνε, ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Οθέλλου, τονίζοντας ότι η συνεχής διακοπή του ρυθμού από τον αντίπαλο ήταν ο λόγος που δεν ήρθε η νίκη.

Πλέον οι «γαλανόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας. Ο Μπογκντάν Αντόνε θα προσπαθήσει τις επόμενες μέρες να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Οθέλλο Αθηένου, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν και με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αποκλείεται να προβεί και σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεδομένου ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση κάποιων παικτών. Πάντως, όπως προανήγγειλε μάλιστα, εάν υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση θα πρόκειται για μία με δύο κινήσεις. Αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα ίσως και πριν τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης