HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΕΖ-ΑΠΟΕΛ 0-2: Με πρωταγωνιστή τον Μαρκίνιος πήρε την νίκη

ΑΕΖ-ΑΠΟΕΛ 0-2: Με πρωταγωνιστή τον Μαρκίνιος πήρε την νίκη

Με πρωταγωνιστή τον Μαρκίνιος το ΑΠΟΕΛ πήρε την νίκη κόντρα στην ΑΕΖ με τον βραζιλιάνο να σκοράρει δις και να κλειδώνει ουσιαστικά το 1ο τρίποντο για την σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ παρά το εκτεταμένο rotation μπήκε δυνατά από τα πρώτα μόλις λεπτά προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό έχοντας την κατοχή του, η  ΑΕΖ όμως φάνηκε να κλείνει τους διάδρομούς και να μαρκάρει και αυτή με την σειρά της.

Όσον αφορά τις ευκαιρίες του αγώνα, το ΑΠΟΕΛ είχε ένα πλασέ του Σατσιά στο 5ο λεπτό όμως λίγο πριν περάσει η μπάλα την γραμμή ο Αντωνίου απομάκρυνε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ ήταν με τον Τομανέ να κάνει την κεφαλιά και να αστοχεί μετά από την σέντρα ακρίβειας του Ζεφτέ

Η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΖ ήρθε στο 43ο με το σουτ του Κάστρο να αποκρούεται από τον Μπέλετς.

Στο δεύτερο μέρος το γκολ δεν άργησε να έρθει με το ΑΠΟΕΛ να σκοράρει στο 50ο λεπτό με τον Μαρκίνιος ο οποίος πέρασε στον αγώνα αντί του Γαβριήλ.

Η ΑΕΖ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Γιουσούφ στο 60ο λεπτό να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Δεν στάθηκε τυχερή για 2η φορά η ΑΕΖ καθώς βρήκε και πάλι δοκάρι μετα από πλάγιο στο 96ο λεπτό.

Στο 97ο λεπτό με 2ο προσωπικό γκολ του Μαρκίνιος το ΑΠΟΕΛ σφράγισε το τρίποντο και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρωτάθλημα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΖ (Λιάσος Λουκά): Μπέκερ, Παστελλής, Κ. Αντωνίου, Ντελμίρο, Χρίστου, Ρέινολντς (74′ Μιχαηλίδης), Σαρφό (89′ Ιωσηφίδης), Σλόγκαρ (46′ Γιουσούφ), Κάστρο, Χατζηβασίλης (67′ Κκωστής), Σιφνέος (74′ Ελευθερίου)

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ (68′ Σούσιτς), Καραμανώλης, Ντβάλι, Χέφτε, Κοσταντίνοφ, Σατσιάς (46′ Βιγιαφάνιες), Ντάλσιο, Γαβριήλ (46′ Μαρκίνιος), Φετφατζίδης (82′ Ντονγκαλά), Τομανέ.

Σκόρερ: – / Μαρκίνιος 50′, 90’+8

Κίτρινες: Ρέινολντς, Μπέκερ, Μιχαηλίδης / Τσεπάκ, Χέφτε

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος.

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς.

VAR: Σολωμού Δημήτρης.

AVAR: Χρίστου Κωνσταντίνος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης