HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑΕΚ: Η δύσκολη αρχή... μετά τον αποκλεισμό

ΑΕΚ: Η δύσκολη αρχή… μετά τον αποκλεισμό

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και να στρέψει την προσοχή στις εγχώριες διοργανώσεις. Αύριο στις 20:00 η ομάδα της Λάρνακας θα φιλοξενηθεί από τον πρωταθλητή Άρη στο «Άλφα Μέγα» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με λίγα λόγια λοιπόν, οι Λαρνακείς μπαίνουν από την αρχή στα δύσκολα, καθώς κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο απέναντι στον πρωταθλητή Κύπρου. Στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση και πικρία για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, καθώς ο στόχος της ΑΕΚ ήταν να εξασφαλίσει τουλάχιστον την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά, οι «κιτρινοπράσινοι» σηκώνουν το κεφάλι ψηλά και βλέπουν τη συνέχεια.

Φέτος, όπως και πέρσι, η ομάδα της Λάρνακας ρίχνει το βάρος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα θα επιδιώξει και την κατάκτηση του Κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Οι Λαρνακείς προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό φέτος. Αρκετοί παίκτες έφυγαν, άλλοι ήρθαν με στόχο να γίνει η ομάδα ακόμη πιο δυνατή και να μπορέσει να διεκδικήσει τίτλους.

Ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Όλτρα, συνεχίζει στον πάγκο και φέτος και γνωρίζει τι πρέπει να βελτιωθεί για να μπορέσει η ΑΕΚ να υλοποιήσει τους στόχους που τέθηκαν.

Ο Ισπανός προπονητής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ την περασμένη Πέμπτη, έστω και αν η ομάδα του αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης