HomeSliderΆρης: Να υπερασπιστεί...τον τίτλο του

Άρης: Να υπερασπιστεί…τον τίτλο του

Ο Άρης έχει επικεντρωθεί στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο «Άλφα Μέγα» στις 20:00 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές Κύπρου θέλουν να ξεκινήσουν την υπεράσπιση των κεκτημένων τους με μία νίκη. Απέναντί τους θα βρεθεί μία από τις βασικές διεκδικήτριες του τίτλου.

Ο προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας», Αλεξέι Σπιλέφσκι, προσπαθεί να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Λεμεσού μπορεί να συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και να έχει στη χειρότερη περίπτωση εξασφαλισμένη την παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, αλλά κακά τα ψέματα υπάρχει πικρία για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Άρης φέτος είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Λευκορώσος προπονητής θα στηριχθεί και πάλι πάνω στη φιλοσοφία που του χάρισε πέρσι τον τίτλο, αλλά παράλληλα θα επιδιώξει να βελτιώσει τις αδυναμίες που φάνηκε ότι υπάρχουν. Η ομάδα της Λεμεσού μπορεί να παίζει επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, όμως από την άλλη δέχεται και εύκολα γκολ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρόρσον είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που γυμνάζεται πιο ελαφριά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Στη σημερινή προπόνηση του Άρη θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα είναι στη διάθεση ή όχι του Αλεξέι Σπιλέφσκι για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης