HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ : Με προσοχή... για την νίκη

ΑΠΟΕΛ : Με προσοχή… για την νίκη

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται από την ΑΕΖ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

 

Ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει σήμερα (20:00) στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο «Vitex Αμμόχωστος – Επιστροφή» για να αντιμετωπίσει την ΑΕΖ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε με φόρα και ανεβασμένη την ψυχολογία στον αγώνα μετά και την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ την περασμένη Πέμπτη.

Ζητούμενο για την ομάδα της Λευκωσίας είναι το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Οι στόχοι που τέθηκαν φέτος στον ΑΠΟΕΛ είναι και πάλι πρωταγωνιστικοί. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ είναι οι τρεις μεγάλοι στόχοι για φέτος. Ο προπονητής της ομάδας, Σα Πίντο, γνωρίζει πολύ καλά ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος κρύβει παγίδες.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» σαφώς και είναι το φαβορί για τη νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα. Παρ’ όλα αυτά άπαντες στην ομάδα της Λευκωσίας βλέπουν τον αγώνα με ιδιαίτερη προσοχή και σε καμιά περίπτωση δεν υποτιμούν την ΑΕΖ. Η ομάδα του Ζακακίου αναμφίβολα θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα και το έργο του ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Άλλωστε θα έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση από τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Ντίλα Γκόρι στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Σα Πίντο γνωρίζει ότι θα πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, καθώς ακολουθεί και ο αγώνας με τη Γάνδη στο Βέλγιο την ερχόμενη Πέμπτη στις 21:00 στα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάντως για τώρα είναι επικεντρωμένοι στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΖ.

Έτσι, ο Πορτογάλος προπονητής με βάση τη λογική δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον περασμένο αγώνα κόντρα στην Ντίλα Γκόρι. Δεδομένου ότι ο Σαρφό δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Βέλγιο, τότε σίγουρα θα αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΖ. Από κει και πέρα, ο Σα Πίντο θα δει την ετοιμότητα των παικτών του πριν επιλέξει την ενδεκάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Μπέλετς θα διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια του ΑΠΟΕΛ. Την τριάδα στην άμυνα θα αποτελέσουν Κρέσπο, Κοσταντίνοφ και Ντβάλι. Να θυμίσουμε ότι ο Κρέσπο δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την Ντίλα Γκόρι λόγω των κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε και τη θέση του πήρε ο Πέτροβιτς. Πλέον ο Ισπανός αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Σεμπάκ και Σούσιτς θα είναι στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, με τους Σαρφό και Ντάλσιο στη μεσαία γραμμή. Φετφατζίδης και Εντουάρντο θα είναι στο δεξί και αριστερό «φτερό» αντίστοιχα, με τον Κβιλιτάια στην κορυφή της επίθεσης. Βέβαια θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν Ντονγκαλά, Εφραίμ, Μαρκίνιος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης