HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλων-Οθέλλος : Έμειναν στο Χ με κερδισμένο τον Οθέλλο

Απόλλων-Οθέλλος : Έμειναν στο Χ με κερδισμένο τον Οθέλλο

Ισόπαλη η πρεμιέρα για τον Απόλλων Λεμεσού και για τον Οθέλλο Αθηένου. Πιο συγκεκριμένα ο Απόλλωνας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα όμως ο Οθέλλος κόντρα στην ροή του αγώνα ισοφάρισε την ομάδα της Λεμεσού κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ο Απόλλωνας ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι , πιο συγκεκριμένα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Βαλμπουενά να δίνει την μπάλα στον Αμπντουραχίμι με αυτό να κάνει ένα πλασέ και τον τερματοφύλακα του Οθέλλου να το εξουδετερώνει.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει για τους κυανόλευκους της Λεμεσού , στο 18ο λεπτό ο Χάμπος μπήκε στην περιοχή έδωσε την μπάλα στον Σαγκάλ και αυτός με ωραίο τρόπο να κάνει το 1-0 στο παιχνίδι.

Η συνέχεια βρήκε τον Απόλλωνα να κάνει ευκαιρίες χωρίς να βρίσκει στόχο, όμως στο 35o λεπτό ήρθε η ισοφάριση για τον Οθέλλο κόντρα στην ροή του αγώνα με γκολ από τον Χριστοδούλου με ένα εξαιρετικό και άπιαστο σουτ.

Μετά την ισοφάριση ο Απόλλωνας προσπάθησε και πάλι αρχικά με τον Αμπντουλραχίμι και στην συνέχεια με την απευθείας εκτέλεση του Βαλμπουενά όμως και τα δυο σουτ να βγαίνουν λίγο άουτ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα οι νεοφώτιστοι της Αθηένου μπήκαν δυνατά με τον Ναρντίνι στο 48ο λεπτό να κάνει ένα δυνατό σουτ και με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να κάνει μια τεράστια επέμβαση και να διώχνει σε κόρνερ.

Οι ευκαιρίες για τον Οθέλλο συνεχίστηκαν στο 51ο λεπτό με τον Άναγκ έτοιμο να κάνει το 1-2 στο σκορ σε ετοιμότητα ήταν και πάλι ο Λέουβενμπεργκ.

Σειρά του Απόλλωνα να απειλήσει στο δεύτερο μέρος, στο 66ο λεπτό ο ισραηλινός ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας κάνει το σουτ από την μικρή περιοχή με τον Ταουντούλ να αποκρούει και να κρατάει το σκορ στο 1-1.

Πέρα από την πίεση που έβαζε ο Απόλλωνας κατάφερε ξανά να απειλήσει στο 95ο λεπτό οπού ο Κρμέντσικ δεν μπόρεσε να σκοράρει (η φάση ελέγχθηκε από το VAR για πιθανό χέρι).

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Απόλλων (Μπογκντάν Αντόνε): Λέουφενμπερφ, Νταρίκουα, Πεϊμπερνς, Σιέλβικ, Γιούρτσεβιτς, Σαγκάλ, Χάμπος, Κολ, Αμπντουραχίμι, Βαλμπουενά, Ντιγκινί.

Οθέλλος (Αλέξης Γαρπόζης): Ταντούλ, Κυριάκου, Γιάνσεν, Χάσο, Ανάνγκ, Εντιαγέ, Λιμόμπε, Χριστοδούλου, Ναρντίνι, Ουεσλάτι, Σανγκαρέ.

Σκόρερ: Σαγκάλ 18′ / Χριστοδούλου 35′

Κίτρινες: – / Ουσελάτι, Σανγκαρέ.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αλφαμέγα».

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης.

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης.

VAR: Κώστα Ροβέρτος.

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης.

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης