HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΑνόρθωση-Εθνικός : Με το δεξί η "Κυρία" με πρωταγωνιστή...Καστέλ

Ανόρθωση-Εθνικός : Με το δεξί η “Κυρία” με πρωταγωνιστή…Καστέλ

Με το δεξί ξεκίνησε η Ανόρθωση στην πρεμίερα του πρωταθλήματος στο αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε πρωταγωνιστή τον Καστέλ ο οποιός πέρασε αλλαγή στο 60ο λεπτό και κατάφερε να σκοράρει δις και να δώσει ασσίστ στον Γκερέρο δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση στα πρώτα 10 λεπτά, με την 1η ευκαιρία του αγώνα να ανήκει στον Εθνικό ο οποίος με το πλασέ του Μάριου Ηλία να μην μπορεί να βρει στόχο καθώς ο Αρμπολέδα το απέκρουσε.

Μετά από 3 λεπτά ήταν η σειρά της Ανόρθωση να απειλήσει όπου το σουτ του Μιχάλη Ιωάννου από μακρινή απόσταση να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μάρκοβιτς. Στο ημίωρο του αγώνα δεν υπήρξαν μεγάλες ευκαιρίες παρά μόνο προσωπικές και έντονες μονομαχίες κυρίως στην μεσαία γραμμή.

Μεγάλες ευκαιρίες για την μεγάλη κυρία αρχικά με το σουτ του Γκερέρο με τον Μάρκοβιτς να διώχνει σε κόρνερ στο 39ο λεπτό. Στο 41ο λεπτό διπλή ευκαιρία και πάλι για την Ανόρθωση με Γκερέρο πρωταγωνιστή σε ετοιμότητα και πάλι ο τερματοφύλακας του Εθνικού.

Το ημίχρονο τελείωσε με την 2η ευκαιρία του Εθνικού μετά από σέντρα του Μάριου Ηλία και με δυνατή κεφαλιά του Ντράζιτς να αποκρούει σταθερά ο Αρμπολέδα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Εθνικό να σκοράρει στο 49ο λεπτό όμως το γκολ του Λομοτέι να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Γκολ για την Ανόρθωση στο 62ο λεπτό από την ωραία πάσα του Καστελ να βρίσκει τον Γκερέρο και αυτός με πλασέ να γράφει το 1-0. Το 2ο γκολ για την Ανόρθωση ήρθε μετά από 4 λεπτά , πιο συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον Καστέλ , το σουτ του Μπαρούτη εκτός περιοχής βρήκε στο δοκάρι με την μπάλα να έρχεται στον επιθετικό της Ανόρθωσης και αυτός να την στέλνει στα δίχτυα.

Να σημειωθεί πως και στα 2 γκολ της Ανόρθωση αρχικά ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε τα τέρματα της ,με το VAR να αλλάζει την αρχική απόφαση και εν τέλει τα 2 γκολ να μετράνε κανονικά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σέρχιο Καστέλ, ο επιθετικός της Ανόρθωσης σκόραρε και στο 86ο λεπτό και να έχει συμμετοχή και στα 3 γκολ της Ανόρθωσης με τα 2 γκολ που σκόραρε και την ασίστ που έδωσε στο Γκερέρο.

Ο Εθνικός μείωσε στο 90ο λεπτό με τον Μάριο Πεχλιβάνη να κάνει το 3-1.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Γκαρθία, Κορρέα, Μαρμούκ, Κορέια (60′ Καστέλ), Τεχέρα, Ιωάννου, Φερέιρα (60′ Παρούτης), Γκερέρο, Γουαρίς.

Εθνικός (Άνχελ Λόπεθ): Μάρκοβιτς, Ακσεντίεβιτς, Ριστέφσκι, Ντράζιτς (74′ Γκόμες), Φιάκας (74′ Πεχλιβάνης), Λίπσκι, Σπιρόφσκι, Λομοτέι, Χριστοφή (57′ Καμπρέρα), Ιριόντο, Μ. Ηλία.

Σκόρερ: Γκερέρο 62′, Καστέλ 66′, 85′ / Πεχλιβάνης 89′

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μεταξάς Μιχάλης.

4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας.

VAR: Αντωνίου Μενέλαος.

AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα.

Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης