HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ : Με φόρα... κόντρα στην ΑΕΖ

ΑΠΟΕΛ : Με φόρα… κόντρα στην ΑΕΖ

Αποστολή εξετελέσθη για το ΑΠΟΕΛ, που προκρίθηκε στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ διατηρώντας το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Στον επαναληπτικό με την Ντίλα Γκόρι οι «γαλαζοκίτρινοι» επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και σφράγισαν το «εισιτήριο» λόγω του σωστού τρόπου με τον οποίο προσέγγισαν το παιχνίδι.

Το εμπόδιο ένα βήμα πριν από τους ομίλους είναι πολύ πιο ψηλό για το συγκρότημα του Ρικάρντο Σα Πίντο, αφού η Γάνδη διαθέτει ποιοτικό σύνολο και βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Βέλγιο και θεωρείται κομβικής σημασίας, αφού το ΑΠΟΕΛ θέλει αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοικτή την πρόκριση για τη ρεβάνς στο ΓΣΠ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Σαρφό, λόγω του ότι δεν δικαιούται να ταξιδέψει στο Βέλγιο, ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή τού Κρέσπο, παρότι εξέτισε την ποινή του. Δύσκολα θα προλάβει ο Γουίλσον, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα προχθές. Βάσει των πιο πάνω εκτιμάται ότι ο Βιγιαφάνιες θα διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί με αξιώσεις ο Εντογκαλά. Σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Κρέσπο αυτόματα ο Πέτροβιτς θα είναι ξανά παρτενέρ του Ντβάλι στο κέντρο της άμυνας.

Εκείνο που προέχει τη δεδομένη στιγμή για το ΑΠΟΕΛ είναι η νίκη στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΖ στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή», αφού έχει ως στόχο τον τίτλο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης