HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: Με το ''δεξί'' και... τριάρα στην πρεμιέρα !

Πάφος FC: Με το ”δεξί” και… τριάρα στην πρεμιέρα !

Η Πάφος FC επικράτησε με 3-0 της Καρμιώτισσας στο ”Στέλιος Κυριακίδης” στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ξεκίνησε με το ”δεξί” τις υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, η Πάφος μπήκε αρκετά πιο δυνατά και κατάφερε από νωρίς να επιβάλει τον δικό της ρυθμό, ψάχνοντας παράλληλα και το γκολ. Στο 6ο λεπτό κατέγραψε την πρώτη της τελική προσπάθεια ενώ στο 13ο είχε και την πρώτη της καλή ευκαιρία κεφαλιά του Αμντουσαλάμοφ την οποία έδιωξε ο Ανέστης.

Η Πάφος συνέχισε να έχει την υπεροχή στο παιχνίδι, ωστόσο, μετά το πρώτο μισάωρο η Καρμιώτισσα ”ανέβασε” ρυθμό, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και ισορρόπησε το παιχνίδι. Παρά το γεγονός αυτό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 36ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπρούνο σέντραρε από αριστερά, και Ζάιρο από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο πρώτο γκολ του φετινού πρωταθλήματος.

Στο 45ο λεπτό, ήρθε και η πρώτη μεγάλη φάση της Καρμιώτισσας στο παιχνίδι με το εκτός περιοχής σουτ του Μπεν Σαλάμ το οποίο όμως έδιωξε ο Ίβουσιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, μόλις στο 48′ η Καρμιώτισσα είχε τριπλή – ευκαιρία σε μια φάση διαρκείας ωστόσο σε καμιά από τις περιπτώσεις δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στην εστία του Ίβουσιτς.

Μετά την συγκεκριμένη φάση το παιχνίδι εξελίχθηκε χωρίς κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία, μέχρι το 60ο λεπτό όπου και το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Ντράγκομιρ με υποδειγματικό πλασέ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο ”πλεκτό” για το 2-0.

Μάλιστα, στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, μπήκε και το ”κερασάκι” στην τούρτα όταν ο Τουμάσι με συρτό σουτ εκτός περιοχής κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Ταυτότητα αγώνα:

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ικόκο, Κβίντα, Ρους, Μποτσκάι (65′ Ταβάρες), Ναμ, Ντράγκομιρ (82′ Νταλίνια), Βαλακάρι (82′ Πελάζιο), Αμπντουσαλάμοφ (46′ Τουμασί), Μπρούνο, Ζάιρο (77′ Νταβό).

Καρμιώτισσα (Φλορίν Μπράτου): Ανέστης, Παντελή (68′ Ματθαίου), Αγγελή, Νιούπορτ, Κοβάσεβιτς, Μαλόν, Σουκ (77′ Ρόσι), Μπεν Σαλάμ (46′ Τσουκαλάς), Λουκίλι (62′ Ντούμπια), Γκραντινάρου, Γκράφενμπερχ (62′ Μιλιντσεάνου).

Σκόρερ: Ζάιρο 36′, Ντράγκομιρ 60′, Τουμάσι 87′ / –

Κίτρινες: Ζάιρο, Μποτσκάι / Μπεν Σαλάμ, Μαλόν

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Αργύρου Μ. Ανδρέας.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος.

4η Διαιτητής: Αλλαγιώτου Ιωάννα.

VAR: Αθανασίου Κυριάκος.

AVAR: Κουμή Δημήτρης.

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης