HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΟμόνοια: Ήττα και αποκλεισμός στη Δανία με... ''καταδικαστική'' απόφαση στο 25ο λεπτό

Ομόνοια: Ήττα και αποκλεισμός στη Δανία με… ”καταδικαστική” απόφαση στο 25ο λεπτό

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 5-1 από την Μίντιλαντ στην Δανία στο πλαίσιο του επαναληπτικού μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, η Μίντιλαντ προσπάθησε από νωρίς να επιβάλει τον δικό της ρυθμό και να βρει το γκολ χωρίς ωστόσο στα πρώτα δέκα λεπτά να το καταφέρει με την Ομόνοια μάλιστα να έχει στο 8′ το σουτ του Κακουλλή το οποίο όμως απέκρουσε ο Λοσλ. Στο 13ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τζου ο οποίος βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Φαμπιάνο,  ο Βραζιλιάνος όμως απέκρουσε σωτήρια.

Στο 24ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι (με μεγάλη καθυστέρηση) υπέρ των Δανών για μαρκάρισμα του Κούσουλο πάνω στον Τσαρλς. Μάλιστα, τιμώρησε τον αρχηγό της Ομόνοιας και με κόκκινη κάρτα αφήνοντας τους ”πράσινους” με αριθμητικό μειονέκτημα από νωρίς (από τις επαναληπτικές προβολές δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση).

Στο 27′ ο Τσο ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος για το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Η ”απάντηση” της Ομόνοιας ωστόσο ήταν άμεση αφού στο 30ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσε με τον Κακουλλή ο οποίος τελείωσε εξαιρετικά την φάση έπειτα από εξίσου εξαιρετική ασίστ του Μπεζούς.

Παρά το γκολ που δέχθηκαν, οι Δανοί συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και να αυξάνουν την πίεσή τους δημιουργώντας ευκαιρίες και στο 43ο λεπτό κατάφεραν να βρουν το γκολ όταν ο Τζου με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα, στο 45+2′ ο ίδιος παίκτης έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Σίμσιρ έκανε το 3-1 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, μόλις στο 47ο λεπτό η Μίντιλαντ είχε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Τσο έπειτα από άλλη μια εξαιρετική προσπάθεια του Σίσμιρ αλλά ο Φαμπιάνο είπε και πάλι ”όχι”.

Η Ομόνοια προσπάθησε να βρει το γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο, δεν κατάφερε με τους γηπεδούχους μάλιστα να πετυχαίνουν στο 64′ και τέταρτο γκολ με τον Τζου ο οποίος με γυριστό εν κινήσει σουτ μέσα από την περιοχή έκανε χατ τρικ και παράλληλα το 4-1 υπέρ της ομάδας του.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 79ο λεπτό ο Τσίγκοβιτς με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής. ”Βαριά” ήττα για την Ομόνοια η οποία ”στιγματίστηκε” από την φάση του 25ου λεπτού και το πέναλτι – κόκκινη υπέρ των Δανών που όπως φάνηκε από τις επαναληπτικές προβολές ήταν λανθασμένη απόφαση.

Ταυτότητα αγώνα:

Μίντιλαντ (Τόμας Τόμασπεργκ): Λες, Σόρενσεν, Γκάρτενμαν, Ζουνίνιο (74′ Ορτίζ), Παουλίνιο, Όλσον, Γκίγκοβιτς, Σαρλς (46′ Κάμπα), Σιμσίρ (74′ Μαρτίνεζ), Ντζου (65′ Φόσουμ), Γκε-σουνγκ.

Ομόνοια (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους (46′ Μίλετιτς), Κουλιμπαλί, Λανγκ, Λέτσιακς (46′ Μαρκίνιος), Μπασιρού, Κούσουλος, Σεμέδο (69′ Σίμιτς), Λοΐζου (46′ Χαραλάμπους), Μπεζούς (69′ Ανσαριφάρντ), Κακουλλής.

Σκόρερ: Σουνγκ 27′ (πεν.), Ντζου 43′, 45’+2, 64′, Γκίγκοβιτς 80′ / Κακουλλής 31′

Κίτρινες: Σιμσίρ, Όλσον, Μαρτίνεζ / Μάθιους, Μπασιρού, Μπέζους, Ανσαριφάρντ, Σίμιτς

Αποβολές: – / Κούσουλος 25′

Στάδιο: «HMC Αρένα».

Διαιτητής: Ίαν ΜακΝαμπ (Βόρεια Ιρλανδία).

Α’ βοηθός διαιτητής: Πολ Ρόμπινσον (Βόρεια Ιρλανδία).

Β’ βοηθός διαιτητής: Στέφεν Μπελ (Βόρεια Ιρλανδία).

Τέταρτος: Κρίστοφερ Μόρισον (Βόρεια Ιρλανδία).

 

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης