HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Υπάρχουν προτεραιότητες...

ΑΠΟΕΛ: Υπάρχουν προτεραιότητες…

Το ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για το 4ο φετινό του επίσημο παιχνίδι και στο μυαλό δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο εκτός από τον επαναληπτικό με την Ντίλα Γκόρι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα της Λευκωσίας μπορεί να προέρχεται από τη νίκη με 2-0 μέσα στη Γεωργία, ωστόσο δεν επαναπαύεται από αυτό το αποτέλεσμα και στοχεύει στη νίκη για να πάρει με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο αγώνας στο ΓΣΠ θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 20:00, με τον κόσμο της ομάδας να αναμένεται να έχει έντονη παρουσία στις εξέδρες. Απ’ εκεί και πέρα, ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι πιθανόν να προχωρήσει σε περισσότερες από μία αλλαγές στην ενδεκάδα. Θυμίζουμε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Κρέσπο που είναι τιμωρημένος, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα μία αλλαγή (πιθανότατα στην μεσαία γραμμή).

Τόσο το παιχνίδι με την ΑΕΖ για την έναρξη του πρωταθλήματος (Κυριακή στις 20:00) όσο και οι πιθανές αναμετρήσεις με τη Γάνδη είναι θέματα που θα απασχολήσουν τους «γαλαζοκίτρινους» μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης απέναντι στην Ντίλα Γκόρι. Μέχρι στιγμής το ΑΠΟΕΛ μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μοναδικός στόχος είναι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης, ώστε να ανακτήσουν οι παίκτες την κατάλληλη ψυχολογία.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης