HomeΔΙΕΘΝΗΑγγλίαΚαλημέρα... με ντέρμπι

Καλημέρα… με ντέρμπι

Το παιχνίδι Τσέλσι – Λίβερπουλ ξεχωρίζει από την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ

 

Η αναμέτρηση μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αύριο στις 18:30 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ. Μετά την καταστροφική περσινή σεζόν για τα δεδομένα τους, οι δύο ομάδες θέλουν να τα πάνε σαφώς καλύτερα φέτος. Οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν προχωρήσει στην πρόσληψη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στην τεχνική ηγεσία, ενώ παράλληλα έχουν κάνει και αρκετές μεταγραφές, με αυτές των Κρίστοφερ Ενκουνκού, Άξελ Ντισασί, Νικολά Τζάκσον και Ρόμπερτ Σάντσεθ να ξεχωρίζουν. Παράλληλα, αρκετές ήταν και οι αποχωρήσεις από τους Λονδρέζους φέτος το καλοκαίρι. Χάφερτς, Μάουντ, Κόβατσιτς, Κουλιμπαλί, Πούλισικ, Μεντί, Λόφτους-Τσικ, Αθπιλικουέτα, Κανέ, Ομπαμεγιάνγκ ήταν μεταξύ άλλων οι σημαντικές αποχωρήσεις από την Τσέλσι.

Όσον αφορά τη Λίβερπουλ, συνεχίζει με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο. Οι «κόκκινοι» διατήρησαν τον βασικό κορμό του έμψυχου δυναμικού από την περσινή σεζόν, ενώ παράλληλα προχώρησαν σε κάποιες μεταγραφές. Σόμποσλαϊ και ΜακΆλιστερ ήρθαν, ενώ αποχώρησαν οι Φαμπίνιο, Χέντερσον, Κεϊτά, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Μίλνερ.

Η Άρσεναλ υποδέχεται σήμερα στις 14:30 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Έμιρεϊτς». Η ομάδα του Λονδίνου πέρσι πάλεψε για τον τίτλο, αλλά προς το φινάλε έμεινε από δυνάμεις και είδε τη Μάντσεστερ Σίτι να στέφεται πρωταθλήτρια. Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν τη σεζόν με την κατάκτηση της Κομιούνιτι Σιλντ. Η απόκτηση των Ντέκλαν Ράις (ρεκόρ μεταγραφή για τον σύλλογο), Κάι Χάφερτς, Γιούριεν Τίμπερ δείχνει ότι οι «κανονιέρηδες» έχουν φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους.

Σήμερα στις 17:00 θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Έβερτον – Φούλαμ, Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ, Μπράιτον – Λούτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει με τον αγώνα μεταξύ της Νιούκαστλ και της Άστον Βίλα στις 19:00. Οι «καρακάξες» έκαναν σημαντικές μεταγραφές, όπως αυτές των Τονάλι, Μπαρνς, Λιβραμέντο. Οι «χωριάτες» επίσης έκαναν σημαντικές μεταγραφές (Ντιαμπί, Τόρες, Τίλεμανς).

Αύριο η Τότεναμ φιλοξενείται από την Μπρέντφορντ στις 16:00. Τα «σπιρούνια» με νέο προπονητή τον Ποστέκογλου θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Η απώλεια του Χάρι Κέιν θα είναι τεράστια. Αποκτήθηκαν οι Μάντισον, Φαν ντε Φεν, Βικάριο.

Η αυλαία της πρεμιέρας πέφτει μεθαύριο με την αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ» στις 22:00 μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γουλβς.

Οι «κόκκινοι διαβόλοι» φέτος έχουν θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους. Ο Αντρέ Ονάνα αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ντε Χέα (αποχώρησε) κάτω από τα δοκάρια, ενώ αποκτήθηκαν και οι Μάουντ, Χόιλουντ, Τζόνι Έβανς.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης