HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλων: Καλή όρεξη με πάστα... Ναπολιτάνα!

Απόλλων: Καλή όρεξη με πάστα… Ναπολιτάνα!

Η τελική πρόβα του Απόλλωνα για την έναρξη του πρωταθλήματος έχει ιταλικό… άρωμα. Σήμερα το απόγευμα (19:30, Cytavision Sports1 HD) η λεμεσιανή ομάδα αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια της χώρας Νάπολι στο γήπεδο «Καστέλ Ντι Σάνγκρο» σε τεστ πολύ ψηλού επιπέδου.

Απέναντι σε μία πανίσχυρη αντίπαλο ο Μπογκντάν Αντόνε αναμένεται να παρατάξει σε μεγάλο βαθμό το σχήμα που προορίζει για τις επίσημες υποχρεώσεις, προκειμένου να αξιολογήσει τόσο την ετοιμότητα όσο και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του. Λαμβάνοντας, μάλιστα, υπόψιν πως ο αγώνας είναι το τελικό τεστ και για τους Ναπολιτάνους, γίνεται αντιληπτό πως αποτελεί ιδανική ευκαιρία της τεχνικής ηγεσίας των «γαλάζιων» για γενική αξιολόγηση της νέας ομάδας που δημιουργήθηκε και της προοπτικής της.

Στην αποστολή, που βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Πεσκάρα, περιλαμβάνονται 23 ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, εκτός έμειναν ο Κρμέντσικ, που ταλαιπωρείται από ίωση, οι Ντόνιο, Πέρετζ λόγω μικροενοχλήσεων που ένιωσαν και κρίθηκε σωστό να μη χρησιμοποιηθούν για προληπτικούς λόγους, ο Χουσαΐν και οι Παναγιώτης Αρτυματάς, Χαμάς, οι οποίοι συνεχίζουν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Κάποιοι από τους παίκτες που τέθηκαν εκτός πλάνου για το φιλικό προορίζονται για βασικοί, όμως ο κ. Αντόνε θα δοκιμάσει τις εναλλακτικές επιλογές για να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Άντος, Δημητρίου, Εκπολό, Σιέλβικ, Άδωνη, Πεϊμπέρ, Ντιγκινί, Αμπντουραχίμι, Μαλεκκίδης, Ίλιεφ, Σαγκάλ, Ποντικός, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ψύχας, Γκιούρτσεβιτς, Χ. Κυριάκου, Νταρίκουα, Βαλμπουενά, Φιλιώτης, Κολ, Λοΐζου, Ζήνωνος, Μ. Αυγουστή.

Όσον αφορά στην προσπάθεια για να κλείσει ο σχεδιασμός της ομάδας, η διοίκηση κατέθεσε προτάσεις σε τερματοφύλακα και περιφερειακό επιθετικό και αναμένει απαντήσεις ούτως ώστε να κινηθεί ανάλογα.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης