HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΝέα πρόκληση ενόψει για την ΑΕΚ...

Νέα πρόκληση ενόψει για την ΑΕΚ…

Ο Ιάγο Ερερίν προστέθηκε στις επιλογές του Χοσέ Λουίς Όλτρα για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ. Αντίθετα, έμεινε εκ νέου εκτός καταλόγου ο Κλερισμάριο Σάντος, με την υποσημείωση ότι η ΑΕΚ δικαιούται να αλλάξει δύο ονόματα 24 πριν από το πρώτο παιχνίδι.

Οι «πρασινοκίτρινοι» θα υποδεχθούν την ομάδα του Ισραήλ μεθαύριο Τετάρτη στην «Αρένα» με μόνο στόχο να κάνουν βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ. Για να φέρουν, όμως, σε πέρας την αποστολή του, θα πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Τορμπέντο. Ο Ισπανός τεχνικός εντόπισε τις αδυναμίες της ομάδας του και δουλεύει σε συγκεκριμένους τομείς στις προπονήσεις προκειμένου να τις περιορίσει. Η Μακάμπι είναι σαφώς πιο δυνατή αντίπαλος από την Τορμπέντο και ο κ. Όλτρα συνεχίζει τη μελέτη με βασική επιδίωξη την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή της.

Η ΑΕΚ έδειξε πως διαθέτει ποιότητα στα πρώτα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, κυρίως λόγω της ατομικής απόδοσης κάποιων ποδοσφαιριστών. Το στοίχημα της τεχνικής ηγεσίας είναι να φανεί αυτή η ποιότητα και σε ομαδικό επίπεδο.

Από αγωνιστικής άποψης δεν υπολογίζεται ο Εγγλέζου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κατελάρη.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης