HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΚρατά την ουσία και ονειρεύεται «αστέρια» ο Άρης...

Κρατά την ουσία και ονειρεύεται «αστέρια» ο Άρης…

O Άρης συνεχίζει να ονειρεύεται το μέλλον χωρίς να παραμελεί το παρόν. Η «ελαφρά ταξιαρχία» προετοιμάζεται εντατικά για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Ρακόφ στην Πολωνία, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος των πρωταθλητών είναι να γράψουν άλλη μία λαμπρή σελίδα στο ευρωπαϊκό τους οδοιπορικό και να πάρουν αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοικτό παράθυρο πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Έχοντας εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, ο Άρης στοχεύει πιο ψηλά, αφού εάν περάσει το εμπόδιο της πολωνικής ομάδας θα μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στη χειρότερη περίπτωση, ενώ θα κάνει όνειρα για τα «αστέρια» και τα εκατομμύρια.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μελετά τη Ρακόφ για να καταστρώσει το πλάνο του, έχοντας την ευχέρεια να κάνει τις καλύτερες επιλογές από ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ, λαμβάνοντας υπόψιν τις εμφανίσεις της ομάδας. Ο Λευκορώσος τεχνικός δίνει σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια, έχοντας πλήρη επίγνωση της τεράστιας πρόκλησης που έχει ενώπιόν της η ομάδα.

Στο μεταξύ, χθες ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον Μιχλάλι Μαγιαμπέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Το συμβόλαιο του Νοτιοαφρικανού εξτρέμ ολοκληρωνόταν στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, όμως οι εξαιρετικές του εμφανίσεις ώθησαν τη Διοίκηση στις δέουσες ενέργειες για να τον κρατήσει στη Λεμεσό.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης