HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΣαγκάλ από τη... Χιλή με αγάπη για τον Απόλλωνα

Σαγκάλ από τη… Χιλή με αγάπη για τον Απόλλωνα

Ο Άνγκελο Σαγκάλ είναι ο «εκλεκτός» του Απόλλωνα για την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε χθές ότι επήλθε καταρχήν συμφωνία με τον 30χρονο (18/4/1993) Χιλιανό διεθνή για συνεργασία μέχρι τον Μάιο του 2025 και τον περιμένει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο για επικύρωσή της.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που αξιολογήθηκε ως πρώτη επιλογή από τους Μπογκντάν Αντόνε, Μάκη Παπαϊωάννου και χρειάστηκε υπομονή και επιμονή για να πειστεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι ανάγκες για τη συμπλήρωση του ρόστερ περιορίζονται σε δύο. Συγκεκριμένα, η ομάδα προγραμματισμού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με περιφερειακό επιθετικό και τερματοφύλακα που είναι οι δύο θέσεις για τις οποίες θέλει πρόσθετες επιλογές ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο κ. Κωνσταντίνου επεσήμανε πως οι υποψήφιοι εντοπίστηκαν και καταβάλλονται έντονες προσπάθειες για να επέλθουν συμφωνίες, καθώς πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζο Λάμλι, προς τον οποίο έγινε πρόταση για τη θέση του τερματοφύλακα, προτίμησε τελικά τη Σαουθάμπτον. Έτσι ο Απόλλωνας στράφηκε προς τις εναλλακτικές λύσεις.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι το ρόστερ αξιολογείται συνεχώς και οι αποφάσεις για τις όποιες προσθαφαιρέσεις θα ληφθούν από τον προπονητή της λεμεσιανής ομάδας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης