HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΣωφρόνης: « Με τον κόσμο μας θα πάρουμε τη νίκη»

Σωφρόνης: « Με τον κόσμο μας θα πάρουμε τη νίκη»

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε  ο τεχνικός της Ομόνοιας, Σωφρόνης Αυγουστή, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Καμπάλα στο ΓΣΠ.

Οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού:

Για το παιχνίδι: «Αύριο έχουμε το δεύτερο παιχνίδι με την Καμπάλα. Στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά με τον κόσμο μας και με την θέληση των παικτών πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πέρυσι καλέσαμε τον κόσμο και μας έδωσε αρκετή στήριξη στα δύσκολα παιχνίδια. Έτσι και αύριο με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα για να μας δώσει την πρόκριση».

Για τα λάθη που έγιναν στον πρώτο αγώνα: «Ο αντίπαλος μας αιφνιδίασε, σημασία έχει ότι ανταποκριθήκαμε. Αυτό το παιχνίδι αναλύθηκε και περιμένουμε από τους παίκτες να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω θα έχουμε καλύτερη εικόνα αύριο».

Τα αγωνιστικά προβλήματα: «Ο Νικόλας και ο Ψάλτης. Είναι προς το τέλος της αποκατάστασης και σιγά σιγά θα είναι μαζί μας».

Πως περιμένει την Καμπάλα: «Ο αντίπαλος έχει το δικό του πλάνο. Είναι μια καλή ομάδα και να κοιτάξετε πίσω θα δείτε πόσες ομάδες έχουν δυσκολευτεί με την ομάδα. Ο αντίπαλος θα πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες του δικού μας παιχνιδιού».

Για τους τραυματίες και τον Αμό: «Ο πιο έτοιμος είναι ο Νικόλας. Ο Αμο είναι υπό δοκιμή. Θα κρίνουμε στην πορεία να μπορεί να βοηθήσει. »

Για τα μεταγραφικά: «Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που σιγουρά αξιολογούνται. Η μεταγραφική είναι μέχρι τον Σεπτέμβρη. Και τώρα να έρθει παίκτης δεν μπορεί να παίξει αύριο. Αν προκύψει κάτι θα το μάθετε από την ομάδα».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης