HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑΕΛ: Αξιολόγησης συνέχεια

ΑΕΛ: Αξιολόγησης συνέχεια

Την ευκαιρία να κάνει δοκιμές, αλλά και παράλληλα να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο προπονητής της ΑΕΛ, Χρίστος Χαραλάμπους, στο φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μπορεί να γνώρισαν την ήττα με 3-1 από την ομάδα της Αμμοχώστου στο Πράβετς της Βουλγαρίας, αλλά αυτό ολίγη σημασία έχει. Άλλωστε, ο σκοπός των φιλικών παιχνιδιών σε περίοδο προετοιμασίας είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα μία ομάδα. Το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Χρίστος Χαραλάμπους είδε τον Μορέιρα να σκοράρει το γκολ της ομάδας του στο 34’, ενώ παράλληλα και τους Τσούκα, Μαρς να αγωνίζονται για πρώτη φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα οι Φραντζής και Μπεραχίνο. Από κει και πέρα, η προετοιμασία της ομάδας της Λεμεσού θα συνεχιστεί για μία ακόμη βδομάδα πριν επιστρέψει στις 6 Αυγούστου στην Κύπρο.

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, συνεχίζεται το ψάξιμο για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προσφέρουν τόσο ποιότητα, όσο και εμπειρία στην ομάδα. Σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές παίζει σαφώς το οικονομικό κομμάτι. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προσπαθούν να παραμείνουν μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έθεσαν πριν από την έναρξη της σεζόν. Στόχος είναι να γίνουν μεταγραφές ουσίας, έτσι ώστε η ΑΕΛ να μπορέσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ό,τι μπορεί. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Λεμεσού χρειάζεται αρκετή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης