HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΚερδισμένη απο το... deal !

Κερδισμένη απο το… deal !

Η ΑΕΛ θα πάρει 600 χιλιάδες από τη μεταγραφή του Μαέ στη Στόουκ

 

Η Στόουκ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ράιαν Μαέ από τη Φερεντσβάρος. Η πιο πάνω εξέλιξη αφορά φυσικά και την ΑΕΛ, η οποία θα βάλει στο ταμεία της ένα σημαντικό ποσό. Να θυμίσουμε ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» διατηρούσαν ένα ποσοστό 15% σε ενδεχόμενο πώλησης του 25χρονου Μαροκινού επιθετικού από τη Φερεντσβάρος. Το ποσό της μεταγραφής του Μαέ στη Στόουκ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Με λίγα λόγια δηλαδή, η ομάδα της Λεμεσού θα πάρει 600 χιλιάδες ευρώ!

Ο Ράιαν Μαέ υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια με τη Στόουκ και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Νομίζω ότι το πλάνο είναι πολύ καλό εδώ. Ο σύλλογος μού έχει δείξει πραγματικά ότι ήθελε να με αποκτήσει. Αυτή είναι μια πρόκληση για την οποία είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έχω απολαύσει μερικές συνεχόμενες δυνατές σεζόν στην Κύπρο και την Ουγγαρία και νιώθω ότι μπορώ να συνεχίσω να αναπτύσσω το παιχνίδι μου εδώ στη Στόουκ. Έχω εμπειρία σε μερικές διαφορετικές χώρες και πάντα ήθελα να παίξω στην Αγγλία. Πιστεύω ότι αυτό θα με βοηθήσει να παίξω με αυτοπεποίθηση, να συνεχίσω να βελτιώνω το παιχνίδι μου και να βοηθήσω την ομάδα αμέσως».

Συνεχίζεται η δουλειά

Η ΑΕΛ συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την προετοιμασία της. Οι «γαλαζοκίτρινοι» να θυμίσουμε ότι βρίσκονται στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Χθες η ομάδα της Λεμεσού έδωσε φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο προπονητής της ΑΕΛ, Χρίστος Χαραλάμπους, είχε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβεί σε δοκιμές και να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα στο χθεσινό φιλικό ματς με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (2/8) οι «γαλαζοκίτρινοι» θα δώσουν το τρίτο και τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι στη Βουλγαρία. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσουν τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και θα επιστρέψουν στην Κύπρο την Κυριακή (6/8). Το φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση στις 12 Αυγούστου θα είναι το τελευταίο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας της Λεμεσού στο πρωτάθλημα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης