HomeΕξ ΑπορρήτωνΡεσιτάλ ανευθυνότητας της ΚΟΠ με τα... «ζίττουρα»!

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας της ΚΟΠ με τα… «ζίττουρα»!

Το μπάχαλο που δημιουργήθηκε με τον αγώνα του Σούπερ Καπ ανέδειξε για πολλοστή φορά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ΚΟΠ, ο οποίος δείχνει κάθε άλλο παρά μια σοβαρή και υπεύθυνη Ομοσπονδία.

Για την ακρίβεια επιβεβαιώνει τα όσα καταλογίζονται κατά καιρούς στην ηγεσία της ΚΟΠ, που δείχνει να έχει πλήρη άγνοια της αποστολής της και αρέσκεται στο να κάνει χατίρια, για ευνόητους λόγους.

Πρώτιστο μέλημα της είναι να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των σωματείων και να μην αφήνει οποιονδήποτε κακοφανισμένο, με απώτερο σκοπό να διατηρούνται οι καρέκλες και τα οφίκια.

Υπενθυμίζουμε ότι προέκυψε διαφορά μεταξύ του Άρη και της Ομόνοιας όσον αφορά στην ημέρα διεξαγωγής του Σούπερ Καπ, με κοινό σημείο αναφοράς ότι οι δύο ομάδες επιθυμούσαν να παίξουν πριν από τις πρώτες ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Οι ημερομηνίες που τέθηκαν στο τραπέζι ήταν η Πέμπτη 20 και η Παρασκευή 21 Ιουλίου. Σημειώνουμε πως η ΚΟΠ είχε ενώπιόν της επιστολή της Αστυνομίας, με την οποία ενημέρωνε ότι δεν μπορούσε να αστυνομεύσει αγώνα στις 20 του μήνα.

Τι έκανε η… μαμά ΚΟΠ για να «λύσει» το πρόβλημα; Έπαιξε τις εν λόγω ημερομηνίες στα «ζίττουρα»! Με κλήρωση, λοιπόν, βγήκε η 20η Ιουλίου και ανακοινώθηκε για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ. Όσο για τις συστάσεις της Αστυνομίας τις έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, παρακαλώ.

Χώρια που με την αρχική τους απόφαση έθεσαν εκτός πλάνου το ΓΣΠ, ως γήπεδο διεξαγωγής του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν, καθότι στις 20 του μήνα είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Βόλο…

Το ρεσιτάλ ανευθυνότητας της ΚΟΠ… αποθεώθηκε μετά από λίγες ώρες, με «κωλοτούμπα» και ορισμό του αγώνα στις 21 Ιουλίου στο ΓΣΠ, κατόπιν αιτήματος που υπέβαλαν από κοινού οι ομάδες, μέσα στη γενική κατακραυγή.

Κάπως έτσι η Ομοσπονδία έγινε περίγελος εξαιτίας της απουσίας βούλησης για να λάβει τη σωστή απόφαση, βάσει των δεδομένων, αντί να κάνει δουλειές του ποδαριού…

Άσχημος


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης