HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΟμόνοια: Σε....αναμονή / ΣΥΝΤΟΜΑ η ολοκλήρωση

Ομόνοια: Σε….αναμονή / ΣΥΝΤΟΜΑ η ολοκλήρωση

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Σταύρο Παπασταύρου και το σωματείο της Ομόνοιας αναμένεται ότι λίαν συντόμως θα ολοκληρωθούν. Τις αμέσως επόμενες ημέρες -δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα- θα εκδοθεί ανακοίνωση πού κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος το ποια θα είναι η κατάληξη, αν και σύμφωνα με πληροφορίες η ζυγαριά γέρνει προς συμφωνία. Μέχρι όμως να προκύψει επίσημη ανακοίνωση από τις δύο πλευρές, τα πάντα είναι ρευστά.

Υπενθυμίζουμε ότι ακόμα και στην περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, θα ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία. Πρωτίστως θα πρέπει το Δ.Σ. του σωματείου να εγκρίνει τη συμφωνία και ακολούθως να προκηρυχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για να τεθεί ενώπιον των μελών για έγκριση.

Όλα αυτά αφορούν το διοικητικό κομμάτι, την ίδια ώρα που ο κόσμος της Ομόνοιας αγωνιά για την επόμενη ημέρα, για τις μεταγραφές, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε ένα μήνα περίπου και πολλά άλλα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και το έχουμε γράψει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, ο προγραμματισμός στους «πράσινους» δεν έχει σταματήσει λεπτό. Το πλάνο ενίσχυσης είναι ξεκάθαρο -αναλύθηκε και στον αθλητικό διευθυντή, Γιέσπερ Γιάνσον, ο οποίος είναι σύμφωνος- και φαίνεται ότι με κάποιους παίκτες υπάρχει προσύμφωνο συνεργασίας, ενώ την ίδια ώρα προκύπτουν συζητήσεις και με άλλους μεταγραφικούς στόχους. Με άλλα λόγια, η ομάδα λογικά πριν αναχωρήσει για την Πολωνία τις επόμενες ημέρες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα έχει καινούργια πρόσωπα στο ρόστερ της. Άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος ο Σωφρόνης Αυγουστή ότι ενίσχυση της ομάδας θα γίνει πριν μεταβεί στην Πολωνία, αλλά δεν θα είναι ολοκληρωμένη.

Έτσι κι αλλιώς στην Ομόνοια τα τελευταία χρόνια γίνονται μεταγραφές ποδοσφαιριστών μέχρι και την τελευταία ημέρα, πράγμα που πολύ πιθανόν να συμβεί και φέτος, αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου. Η ουσία πάντως είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα και να καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης