Ο Άρης κατάφερε για πρώτη φορά να κερδίσει την Πάφο. Αυτό έγινε σε μια πολύ σημαντική στιγμή μέσα στη σεζόν, αφού μπήκαμε στην τελική ευθεία και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών. Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες τρεις συναντήσεις των δύο ομάδων είχαμε ισάριθμα ισόπαλα αποτελέσματα. Δύο φορές έκανε την εμφάνισή του το 2-2 και μια φορά το 1-1. Ο Κακόριν που ήταν ο… μοιραίος στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ήταν ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στην «ελαφρά ταξιαρχία» την περασμένη Δευτέρα. Αυτό δείχνει πολλά πράγματα για την προσωπικότητα αυτού του σπουδαίου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες εκεί όπου τον έχει ανάγκη η ομάδα του.
Από χθες, η προσοχή των ανθρώπων του Άρη επικεντρώθηκε στον επόμενο αντίπαλο. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00 την ΑΕΚ εκτός έδρας και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί της στα 14 παιχνίδια. Ο μεγάλος στόχος είναι η νίκη, ώστε να εκμεταλλευτεί η ομάδα τυχόν απώλειες του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο και να ανοίξει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.
Οι Γιαγκό, Κακόριν και Ζόκε συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να τους έχει μαζί της στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα» και θα τους στερηθεί από τον αγώνα με τον Απόλλωνα.