Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ομόνοια μεταξύ άλλων ανέφερε «είναι πολλά που εσείς δεν ξέρετε. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να μιλώ αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά».
Το τι εννοούσε ο Σέρβος προπονητής σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους φίλους των «γαλαζοκιτρίνων» με το οικονομικό θέμα να επανέρχεται στο προσκήνιο.
Και όταν γράφουμε για οικονομικό θέμα αναφερόμαστε στις πληρωμές των παικτών με τα σενάρια να έχουν φουντώσει.
Αν είναι δηλαδή απλήρωτοι ή όχι; Ο ίδιος πάντως δεν ρωτήθηκε τι εννοούσε με την συγκεκριμένη αναφορά και έτσι αφήνεται στην φαντασία του κάθε φίλαθλου το ΑΠΟΕΛ να το ερμηνεύσει όπως θέλει.
Την ίδια ώρα ο ίδιος έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των φίλων της ομάδας για την αδυναμία της ομάδας να κερδίσει. Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ αλλά και για τις επιλογές του.
Μία από τις ερμηνείες που δίνεται (πέραν από το οικονομικό όπως το αναφέραμε πιο πάνω) για την αναφορά του είναι ότι προσπαθεί να καλύψει τις δικές του αδυναμίες ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη αλλού.