HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλων: Μονόδρομος η νίκη για την ελπίδα

Απόλλων: Μονόδρομος η νίκη για την ελπίδα

Στον Απόλλωνα μετρούν αντίστροφα για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο έχει χαρακτήρα τελικού για τη λεμεσιανή ομάδα. Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να διατηρήσει δικαίωμα στην ελπίδα για έξοδο στην Ευρώπη και αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν πράξη οι ποδοσφαιριστές.

Οι φίλοι των «γαλάζιων» θα στηρίξουν και πάλι την προσπάθεια της ομάδας με την έντονη παρουσία τους στις κερκίδες του «Άλφα Μέγα», αφού η προπώληση των εισιτηρίων προδιαθέτει για νέο sold out.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση ο Μπογκντάν Αντόνε αναμένεται να κατασταλάξει στο πλάνο που θα παρατάξει πριν δώσει τη σκυτάλη στον Μάρκο Μπαρούν, καθότι είναι τιμωρημένος. Στο απουσιολόγιο βρίσκεται μόνο ο Νταμπό, καθώς και οι παροπλισμένοι Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, Αρτυματάς, Αλεσάμι, Χαμάς.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πάφος FC ο Απόλλωνας υστέρησε σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις του και αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Στο μεταξύ, η Γενική Συνέλευση της εταιρείας πλησιάζει και φυσιολογικά φουντώνει η φημολογία για τις προθέσεις του Νίκου Κίρζη και όχι μόνο. Επισήμως δεν σχολιάζεται οτιδήποτε, με παραπομπή για τις εξελίξεις στις 3 Μαΐου.

Χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του σωματείου, Ξενοφών Χαραλάμπους, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, διέψευσε δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι προτίθεται να παρουσιάσει υποψήφιο επενδυτή στην επερχόμενη συνέλευση.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης