HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΘέλουν τη νίκη Ένωση και Καρμιώτισσα

Θέλουν τη νίκη Ένωση και Καρμιώτισσα

Η 8η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος φέρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση όσον αφορά την προσπάθεια που γίνεται για παραμονή στην κατηγορία. Η Ένωση θα φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα στο «Τάσος Μάρκου» και αυτή ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία των «βυσσινί» ώστε να κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η Καρμιώτισσα έχει την ευκαιρία να ανοίξει ακόμα περισσότερο τη διαφορά και να κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία. Αναμφίβολα και δεν είναι μεγάλος ο φόβος για την ομάδα των Πολεμιδιών, αλλά μέχρι να τελειώσει και μαθηματικά ο στόχος της παραμονής, κανείς δεν νιώθει ήσυχος.

Στην Ένωση ο Μαρίνος Σατσιάς, που είδε την ομάδα του να μην σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, θα προβεί σε αλλαγές. Οι Κατσιάρης, Γιεβρέμοβιτς, Φερνάντεθ, Βουτσένοβιτς είναι από τους παίκτες που πιθανόν να βρεθούν στην ενδεκάδα. Ο Ιβάν Κόστιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο. Ο Σέρβος τερματοφύλακας που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση εάν δεν κριθεί 100% έτοιμος, τότε τη θέση του στον άσσο θα πάρει ο Παναγιώτης Παναγιώτου.

Για την ομάδα των Πολεμδιών υπάρχει μία απουσία αλλά και μία επιστροφή. Ο Γκραντινάρου θα εκτίσει ποινή τιμωρίας σε αυτό το παιχνίδι, ενώ ο Ντούρις θα επιστρέψει, καθώς απουσίασε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής. Θυμίζουμε ότι υπάρχουν και δύο τραυματίες που χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν. Ο λόγος για τους Τάντι και Χριστοφή.

Το σημερινό παιχνίδι που θα γίνει στο Παραλίμνι θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Cytavision. Ο αγώνας κρίνεται απόλυτα σημαντικός για τη γηπεδούχο ομάδα που θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου της.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης