HomeSliderΙσόπαλο με... buzzer beater το ΣΠΟΥΔΑΙΟ ντέρμπι της Αμμοχώστου !

Ισόπαλο με… buzzer beater το ΣΠΟΥΔΑΙΟ ντέρμπι της Αμμοχώστου !

Ισόπαλο με σκορ 4-4 έληξε το παιχνίδι της Ανόρθωσης απέναντι στης Νέα Σαλαμίνας στο ”Αντώνης Παπαδόπουλος” στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος στο δεύτερο γκρουπ. Ένα χορταστικό παιχνίδι από άποψη θεάματος και γκολ με ανατροπή, πέναλτι και γκολ στα τελευταία λεπτά !

Στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στην πρώτη του φάση του αγώνα στο 6ο λεπτό, η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να προηγηθεί. Ο Τιάγκο με κάθετη έβγαλε σε θέση βολής τον Ντορεγκαράι, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Η απάντηση της Ανόρθωσης ήταν άμεση, αφού στο 12ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παρούτη ο οποίος, μετά από απόκρουση Κίσσα, στην επαναφορά της μπάλας από κοντά έκανε το 1-1.

Δέκα λεπτά αργότερα, στο 22ο λεπτό, ο Γκερέρο με φαλτσαριστό πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και την ανατροπή. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και έψαξαν το γκολ χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό, η Ανόρθωση κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά της. Έπειτα από γύρισμα του Αντωνίου από τα δεξιά, ο Μραζ πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα η ”Μεγάλη Κυρία” κέρδισε πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα του Μάντζεκ στον Παρούτη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τεχέρα ο οποίος στο 61ο λεπτό έκανε τέσσερα τα γκολ της ομάδας του.

Η Νέα Σαλαμίνα, κατάφερε να μειώσει με το πλασέ του Κουμούρη στο 74ο λεπτό το οποίο αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ αλλά εν συνεχεία μέτρησε κανονικά.

Μάλιστα, μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Κουμούρης ”χτύπησε” ξανά όταν μετά από κεφαλιά – ασίστ του Φλοριάν έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 4-3. Το παιχνίδι συνεχίστηκες χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία πέραν αυτής με το πλασέ του Χριστοφή στο 85′ το οποίο απέκρουσε ο Κίσσας.

Αυτό, άλλαξε στο 94ο λεπτό όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στα τελευταία λεπτά του αγώνα να φέρουν μάτς στα ίσα ! Ο Φλοριάν με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 4-4 σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του προηγήθηκε με 1-0 και βρέθηκε να χάνει με 4-1 !

Ταυτότητα αγώνα:

Ανόρθωση (Βέσκο Μιχαΐλοβιτς): Λόρια, Αντωνίου, Μπαϊσίνιο, Κορρέα, Κορέια (65′ Κίκο), Αρτυματάς, Τεχέρα (65′ Χριστοφή), Φερέιρα, Παρούτης, Γκερέρο (74′ Εμπραλίτζε), Μραζ (90+3 Αντονίν).

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Μαλεκκίδης (46′ Μποτεάκ), Ντάτκοβιτς, Μιγκελίτο, Τσίκο (46′ Οφόρι), Μάντζεκ (76′ Τολεμές), Καρλίτος, Λέουκο, Τιάγκο (68′ Άδωνη), Φελίπε (68′ Κουμούρης), Ντορεγκαράι.

Σκόρερ: Παρούτης 12′ Γκερέρο 23′, Μραζ 58′, Τεχέρα 60′ / Ντορεγκαράι 6′, Κουμούρης 74′, 78′, Τολεμές 90’+4

Κίτρινες: Αρτυματάς / Tσίκο, Λέουκο, Μάντζεκ

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Αθανασίου Κυριάκος

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης