HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑρκετές οι ελλείψεις στις προπονήσεις της ΑΕΛ

Αρκετές οι ελλείψεις στις προπονήσεις της ΑΕΛ

Ωφέλιμη μπορεί να θεωρηθεί η διακοπή του πρωταθλήματος για την ΑΕΛ, αφού με την επιστροφή στη δράση μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca Cola. Είναι ξεκάθαρο πως οι οκτώ απουσίες διεθνών που υπάρχουν δεν επιτρέπουν στην τεχνική ηγεσία να δουλέψει όπως θέλει, αλλά αναμφίβολα υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας έχουν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα.

Θυμίζουμε ότι απουσιάζουν για τον πιο πάνω λόγο οι Μπεραχίνο, Μπιλοβάρ, Τσιμπόλα, Ζντραφκόφσκι, Τσέρνιχ, Νεοφύτου, Κυριάκου και Ανδρέου. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά και είναι ξεκάθαρο πως οι ρυθμοί των προπονήσεων είναι σε χαλαρούς ρυθμούς αυτή τη βδομάδα. Η τεχνική ηγεσία θα δώσει τριήμερο ρεπό ξεκούρασης τους παίκτες (Παρασκευή-Κυριακή) και από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΚΟΠ γνωστοποίησε το πρόγραμμα μέσα στον Απρίλιο. Ο επόμενος αγώνας της ΑΕΛ είναι με αντίπαλο τον Ακρίτα στη Λεμεσό. Η Ομοσπονδία όρισε τον αγώνα για το Σάββατο 1η Απριλίου (19:00). Αναφορικά με τους αγώνες στο Κύπελλο, ο πρώτος αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό στη Λευκωσία ορίστηκε για την Τετάρτη 05/04, ενώ ο επαναληπτικός στη Λεμεσό θα γίνει την Τετάρτη 26/04 και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης