HomeΔΙΕΘΝΗΣυνελήφθη ο οπαδός της που εισέβαλε στο χορτάρι μετά το γκολ του Φιρμίνο

Συνελήφθη ο οπαδός της που εισέβαλε στο χορτάρι μετά το γκολ του Φιρμίνο

Η Λίβερπουλ έστειλε στον έβδομο ουρανό της ευτυχίας τους εκατομμύρια υποστηρικτές της σε όλο τον κόσμο, μετά από τον πρωτόφαντο θρίαμβο με 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Κυριακής (05/03), ωστόσο ένας φίλος της πέρασε την… κόκκινη γραμμή των πανηγυρισμών.

Ήταν εκείνος που μετά το γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο με το οποίο γράφτηκε ιστορία στα ντέρμπι των δύο ομάδων, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες, κίνηση που έκανε τον Γιούργκεν Κλοπ να βγει εκτός εαυτού.

Φυσικά, δεν μπόρεσε να αποφύγει την τσιμπίδα του νόμου, με την αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ να τον “τσακώνει” και να κάνει γνωστή τη σύλληψή του την Δευτέρα:

“Ένα 16χρονο παιδί συνελήφθηκ μετά από το κυριακάτικο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ένας οπαδός εντοπίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και αστυνομικοί συνέλαβαν αργότερα ένα 16χρονο αγόρι από το Γουίνσφορντ με την υποψία της εισβολής στο χορτάρι

Είναι προγραμματισμένο να πάει εθελοντικά σε ένα αστυνομικό τμήμα του Μέρσεϊσαϊντ, αναφορικά με το συμβάν. Οι αστυνομικοί μας εργάζονται ήδη με την Λίβερπουλ σχετικά με το περισταστικό”, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στην ημέρα εκδόθηκε ανακοίνωση και από πλευράς Λίβερπουλ, με τους κόκκινους να κάνουν σαφή της θέση τους για το συμβάν, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Εάν κριθεί ένοχος για το αδίκημα της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια, ο δράστης μπορεί να αντιμετωπίσει ποινικό μητρώο και ισόβια αποκλεισμό από το Άνφιλντ και όλα τα γήπεδα της Premier League. Αυτές οι πράξεις είναι επικίνδυνες, παράνομες και έχουν σοβαρές συνέπειες”.

Πηγή: sport24.gr

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης