O Ακρίτας υποδέχεται σήμερα (19:00, Cytavision Sports1 HD) τη Δόξα Κατωκοπιάς σε αγώνα με χαρακτήρα… τελικού. Η ομάδα της Χλώρακας θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει δικαίωμα στην ελπίδα, στην προσπάθειά της για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Ούσα στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς, με την αντίπαλό της 12η (18), με τρίποντο θα δημιουργήσει προοπτική για ανατροπή των δεδομένων στη δεύτερη φάση, ενώ οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρείται καταδικαστικό.
Η συντριβή από την Ε.Ν. Παραλιμνίου στο προηγούμενο παιχνίδι οδήγησε στην απομάκρυνση του Μπρούνο Ακράποβιτς από τον πάγκο και ο Ακρίτας θα πορευθεί στο υπόλοιπο της περιόδου με προπονητή τον Ντένις Λακτιόνοφ, ο οποίος είναι στο τεχνικό επιτελείο από το ξεκίνημα της σεζόν, καθότι ήταν βοηθός του Νταβίντ Μπαντία. Μάλιστα, είχε την ευθύνη της ομάδας σε μερικά παιχνίδια μέχρι την έλευση του κ. Ακράποβιτς, του οποίου επίσης ήταν βοηθός.
Κύριο μέλημα του κ. Λακτιόνοφ τις προηγούμενες μέρες ήταν η τόνωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών, που βρέθηκε στο ναδίρ. Κατά τ’ άλλα, η κάκιστη εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα συνηγορεί για αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει.
