HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑΕΛ: Πρωινό ραντεβού στο γήπεδο

ΑΕΛ: Πρωινό ραντεβού στο γήπεδο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ακρίτα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη στο γήπεδο «Άλφα Μέγα» και δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από την επιστροφή στις νίκες. Μπορεί ο στόχος της εξάδας να είναι πολύ μακριά, ωστόσο στην ΑΕΛ τονίζουν ότι θα κυνηγήσουν τη νίκη από όλα τα παιχνίδια που έχουν απομείνει για να έχει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Οι προπονήσεις μέχρι και το παιχνίδι θα διεξάγονται το πρωί και η τεχνική ηγεσία αναμένεται να έχει διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Χάσα, Φιλίποβιτς, Κατσανίκλιτς και Νεοφύτου λαμβάνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και αυτό σημαίνει ότι μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αποστολή της ομάδας. Δεν είναι βέβαιο εάν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του αγώνα με τον Ακρίτα, αλλά αυτό θα γίνει σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια.

Σαφώς πιο έτοιμος θα είναι ο Μπεραχίνο, ενώ όπως όλα δείχνουν σε πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας θα είναι και ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Αμαντού Σις, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, θα παίξει στο παιχνίδι με τον Ακρίτα και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Πάφο.

Η πιο πάνω απόφαση έχει πιθανόν να κάνει και με τους παίκτες πουν επέστρεψαν από τραυματισμό, ώστε η τεχνική ηγεσία να έχει επιλογές για τα φτερά της επίθεσης.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης