HomeSliderΤεστ αλήθειας με φόντο την πάταξη της βίας

Τεστ αλήθειας με φόντο την πάταξη της βίας

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε για τα μέτρα αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα όλοι οι εμπλεκόμενοι, στις διαδοχικές συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο καιρό. Αποφάσισαν να κάνουν ετούτο, να ράνουν εκείνο και τώρα ήρθε η ώρα να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη.

Ο σημερινός αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα αποτελεί τεστ αλήθειας για όλους, κυρίες και κύριοι. Λαμβάνοντας, μάλιστα, υπόψιν τα όσα έγιναν στο προηγούμενο ραντεβού των δύο ομάδων της Λεμεσού και οδήγησαν σε ματαίωση του αγώνα πρωταθλήματος γίνεται αντιληπτό πως ο αγώνας θεωρείται ως υψηλού κινδύνου για ευνόητους λόγους.

Ιδού, λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν φίλτατοι… Ομιλώ για όλους όσοι έχουν την ευθύνη τήρησης της τάξης στο Στάδιο «ΆλφαΜέγα» που καλούνται να φέρουν σε πέρας το έργο τους. Χωρίς δικαιολογίες και αστεία άλλοθι τούτη τη φορά, αφού λογικά θα πρέπει να έμαθαν από το πάθημα στο πρωτάθλημα.

Με την υποσημείωση ότι εάν οι ασκήσεις επί χάρτου που εκπόνησαν αποδειχθούν ξανά αναποτελεσματικές ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετατραπεί το στολίδι της Λεμεσού σε «κρανίου τόπο» και να χρειαστεί… ανακατασκευή, άπαξ και επιτρέψουν στους χούλιγκανς να κάνουν τα δικά τους.

Εν κατακλείδι νωρίς το βραδάκι άπαντες θα δώσουν εξετάσεις ως προς την προοπτική επιτυχίας των όποιων μέτρων αποφάσισαν στις συσκέψεις τους για να πατάξουν, επιτέλους, τη βία.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης