HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΟ Κακουλλής «μιλά» εκεί που πρέπει...

Ο Κακουλλής «μιλά» εκεί που πρέπει…

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ήταν ο πρωταγωνιστής της σημαντικής νίκης της Ομόνοιας στο Παραλίμνι, αφού άνοιξε τον δρόμο με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο «Τάσος Μάρκου». Ο Γιανίκ Φερέρα έδωσε φανέλα βασικού στον 20χρονο (3/5/2001) επιθετικό, ο οποίος τον δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, με την όλη παρουσία του στον αγώνα.

Δικαιολογημένα ο Βέλγος τεχνικός έσταζε… μέλι για τον ποδοσφαιριστή, κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του: «Είμαστε χαρούμενοι που σκόραρε δύο γκολ.. Του αξίζει διότι δουλεύει πολύ και έξτρα ώρες. Η ζωή επιβραβεύει την έξτρα δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο «Ηλίας Πούλλος» έχουν να λένε για τη σκληρή δουλειά του Κακουλλή επί καθημερινής βάσης και την προσπάθειά του να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο, εκεί που πρέπει να «μιλά» κάθε ποδοσφαιριστής.

Ο νεαρός έφτασε ήδη στα 6 τέρματα και είναι μαζί με τον Μπρούνο οι πρώτοι σκόρερ του «τριφυλλιού». Με την υποσημείωση ότι τις περισσότερες φορές αγωνιζόταν ως αλλαγή, χωρίς αυτό να τον πτοήσει. Τουναντίον φαίνεται πως του βγήκε σε καλό, επειδή δεν το έβαλε κάτω. Δούλεψε, ήταν συνεπής όποτε έπαιρνε ευκαιρίες, έκανε υπομονή και στο Παραλίμνι έδειξε πως έχει τις ικανότητες να εξελιχθεί σε βασική μονάδα της ομάδας.

Στον αντίποδα, ο προπονητής της Ομόνοιας, βλέπει με ικανοποίηση την πρόοδο του Κακουλλή, αφού έχει μία εξαιρετική επιλογή για τη γραμμή κρούσης και την «πολυτέλεια» να αφήνει στον πάγκο έναν ικανότατο επιθετικό όπως ο Χούπερ. Με σημαντική παράμετρο την αξιοποίηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ σε διαφορετικό ρόλο στον οποίο ανταποκρίνεται άκρως ικανοποιητικά. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο Ιρανός διεθνής αποτελεί ποιοτικότατη επιλογή και για την κορυφή της επίθεσης γίνεται αντιληπτό ότι ο κ. Φερέρα έχει μια αξιόπιστη τριάδα επιλογών σε μία νευραλγική θέση.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης