HomeSliderΣαν σήμερα στον αθλητισμό (1/1)

Σαν σήμερα στον αθλητισμό (1/1)

2000: Οι κορυφαίοι

Το περιοδικό «World Soccer» ανακοίνωσε τους καλύτερους για το 1999 στο ετήσιο δημοψήφισμα του. Καλύτερη ομάδα ήταν η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ (με ποσοστό ρεκόρ 61.19%), ποδοσφαιριστής ο Rivaldo της Μπαρτσελόνα (42.27%) και προπονητής ο Sir Alex Ferguson της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (60.67%).

2000: «Έφυγε» ο Stalens

Πέθανε από καρδιακή προσβολή ο Jean Pierre Stalens. Ο 54χρονος Γάλλος μπασκετμπολίστας κατέχει το ρεκόρ των περισσοτέρων πόντων σε αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος (71) από το 1967.

1997: Έπαιξε ο προπονητής

Ο προπονητής της Μίντλεσμπρο, Bryan Robson, αναγκάστηκε να αγωνιστεί λόγω των πολλών απουσιών που είχε η ομάδα του από τραυματισμούς και γρίπη στον αγώνα με την Άρσεναλ, στον οποίο ηττήθηκε με 2-0.

1986: Γενέθλια…

Ιδρύθηκε η ομάδα της Benetton στη Φόρμουλα 1 με έδρα το Witney της Αγγλίας.

1986: Ρεκόρ στο NCAA

Οι Rebels του UNLV νίκησαν την Utah State μετά από 3 παρατάσεις με 142-140, σκορ αποτελεί ρεκόρ πόντων στο NCAA. Το παιχνίδι διήρκεσε πάνω από 3 ώρες.

1974: Τέλος εποχής

Ο 28χρονος George Best έπαιξε για τελευταία φορά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της QPR (3-0), τερματίζοντας την 11χρονη καριέρα του στους «μπέμπηδες».

1965: Ιππότης ο Matthews

O πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα της Αγγλίας ήταν ο Stanley Matthews.

1954: Έγχρωμη τηλεόραση

Το Cotton και το Rose Bowl ήταν τα πρώτα αθλητικά γεγονότα που μεταδόθηκαν σε έγχρωμη τηλεόραση.

1937: Πρώτο Cotton Bowl…

Διεξάχθηκε ο πρώτος αγώνας Cotton Bowl στο Dallas του Τέξας, στον οποίο το Texas Christians University νίκησε το Marquette (16-6).

1902: … Και Rose Bowl

Διεξάχθηκε ο πρώτος αγώνας Rose Bowl στην Pasadena της Καλιφόρνια (University of Michigan-Stanford 49-0).

1890: Δίχτυα στις εστίες

Χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά δίχτυα σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Bolton της Αγγλίας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης