HomeSlider«Βροχή» τα αυτογκόλ στο γήπεδο της Λεμεσού

«Βροχή» τα αυτογκόλ στο γήπεδο της Λεμεσού

Επιτέλους είχαμε δράση στο στάδιο «Άλφα Μέγα». Απόλλωνας και Δόξα άνοιξαν την αυλαία και από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε σε αυτό το γήπεδο όλους τους εντός έδρας αγώνες των ΑΕΛ, Άρη και Απόλλωνα. Το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο κρίθηκε από ένα αυτογκόλ. Ο Αντενόν έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Σισκόφσκι και αυτό το γκολ που έδωσε το τρίποντο στον Απόλλωνα.

Πόσα… αυτογκόλ όμως έχουν σημειωθεί πριν καν ξεκινήσει η δράση στο νέο γήπεδο της Λεμεσού; Η αλήθεια είναι πως έχουν σημειωθεί πολλά κι ας προσπάθησαν οι αξιωματούχοι να μας… ντριπλάρουν κατά καιρούς και να «χρυσώσουν» το χάπι. Σημειώνεται ότι το νέο γήπεδο θα ήταν στη διάθεση των τριών ομάδων από τον περασμένο Αύγουστο και θα ήταν μεγαλύτερης χωρητικότητας. Εννοείται ότι «φάγαμε» άκυρο τόσο στην ημέρα παράδοσης όσο και στον αριθμό των φιλάθλων που μπορούν να παρακολουθήσουν ένα αγώνα.

Η μία αναβολή διαδεχόταν την άλλη για να φτάσουμε στο… χθες. Και εννοούμε το παιχνίδι Απόλλων-Δόξα. Στο νέο γήπεδο που χτίστηκε, δεν υπάρχει το κατάλληλο οδικό δίκτυο για να εξυπηρετήσει το κοινό. Πέραν των 20 λεπτών καθυστέρηση είχαμε στην έναρξη του πρώτου αγώνα, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να μπει στο στάδιο. Και εννοείται ότι ξεκίνησαν να αδειάζουν οι κερκίδες περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Και σκεφτείτε ότι ο Απόλλωνας αγωνιζόταν με μια ομάδα που πήρε, κάτι λιγότερο από 20 φιλάθλους. Τι θα γίνει σε διαφορετική περίπτωση; Κανείς δεν ξέρει αλλά όλοι μας μπορούμε να υποθέσουμε διάφορα σενάρια. Τα αυτογκόλ που μπήκαν είναι πολλά και μάλλον θα μπουν και άλλα. Όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός.

Χρίστος Αποστολίδης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης